Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TEKWILL ACADEMY – REALIZĂRI ȘI PLANURI DE VIITOR

November 24, 2020 @ 4:00 pm

 

Tekwill Academy este locul unde entuziasmul participanților și experiența mentorilor se întâlnesc una cu cealaltă pentru a contribui la eliminarea decalajului dintre specialiștii formați în cadrul instituțiilor de învățământ și necesitățile industriei IT.

La Tekwill Academy, suntem mereu în căutarea unor modalități de a îmbunătăți procesul de studii și de a oferi maxim ce poate fi învățat într-o perioadă scurtă de timp. Pentru a putea livra studii de calitate celor care ar dori să se alăture industriei IT sau să-și îmbunătățească competențele, am creat un grup format din mentori talentați și traineri pasionați de meseria lor, și dornici să împărtășească cunoștințele lor cu cei aflați la început de drum pentru a-i ajuta să facă primii pași spre obiectivul lor.

Facilitarea dezvoltării talentelor locale din sectorul TIC prin transferul de cunoștințe și promovarea interesului pentru sectorul tehnologic este o prioritate pentru Tekwill Academy. Astfel, pentru a susține obiectivele noastre și de a instrui specialiști ce ating așteptările pieței forței de muncă, am organizat în 2020, pentru toți doritorii, cursuri extensive, cursuri express si ateliere de lucru pe diverse tehnologii. Printre acestea se regăsesc: Java FundamentalsCISCOSQL FundamentalsPython and Manual Quality AssuranceWeb Development, Software Test AutomationRuby și Project Management School.

Află aici ce zic absolvenții noștri despre cursurile Tekwill Academy.

În pofida faptului că am mutat toată activitatea în mediul online, Tekwill Academy s-a adaptat restricțiilor impuse din luna martie al anului curent dezvoltând noi inițiative educaționale online pentru a putea contribui în continuare la orientarea și formarea profesională a tuturor celor interesați de domeniul IT. Astfel, am reușit să realizăm următoarele:

Încurajarea dezvoltării regionale a devenit o nouă prioritate pentru Tekwill Academy. Conștientizăm necesitatea creșterii echilibrate a sectorului TIC în toate regiunile din țară, astfel, ne-am extins în regiunile Bălți și Cahul organizând pentru doritorii de a intra în domeniul IT cursuri de Dezvoltare Web atât pe tehnologii Front End, cât și pe tehnologii Back End.

Află mai multe despre experiența beneficiarilor acestor cursuri în video-ul de mai jos.

Pentru anul 2021 ne-am propus să ne extindem și să adăugăm noi direcții de studii, cum ar fi: Data Science, Software Architecture, Automation Technologies, și mai multe programe acreditate internațional similare cu CISCO, Oracle și ISTQB.

În viitor, dorim să adăugăm programe educaționale noi pentru mai multe nivele, cum ar fi, începători și nivel intermediar pentru a instrui absolvenți de o calitate mai bună ce vor fi gata să se alăture oricărei companii IT ca și specialist junior sau celor care doresc să-și îmbunătățească competențele și cunoștințele, prin urmare, să aducă mai multă valoare companiilor lor. În paralel, lucrăm la introducerea programelor Tekwill Academy și pe platforma de învățare online ce vor fi disponibile pe deja în 2021 pe https://tekwill.online/.

Pentru a fi posibil să oferim studii de calitate celor care doresc să înceapă o carieră în IT sau să-și îmbunătățească competențele, am fi bucuroși de a avea de partea noastră oameni minunați ce pot să facă lucruri grozave cu ajutorul nostru. Ținem să amintim că extinderea activității noastre și crearea unui mediu de învățare prielnic se datorează sponsorilor, partenerilor, mentorilor și, nu în ultimul rând, participanților. Ne bucurăm să vă avem alături!

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

 

Details

Date:
November 24, 2020
Time:
4:00 pm