Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

STUDIAZĂ JAVA, CONFORM RIGORILOR CURSURILOR INTERNAȚIONALE, LA PREȚURI MULT MAI ACCESIBILE

June 18, 2020

 

Unul dintre cele mai utilizate și mai populare limbaje de programe – JAVA – devine mult mai accesibile pentru a fi studiate de cei interesați. Proiectul TEKWILL, care de la creare are ca obiectiv să contribuie la creșterea culturii și abilităților digitale, lansează în parteneriat cu ISD și Oracle, o inițiativă ce prevede oferirea de cursuri pentru studierea limbajului JAVA destinată tuturor specialiștilor în domeniu. Cursurile sunt autorizate de Oracle Workforce Development Program, iar conținutul include lecții teoretice și practice cu un mentor, eBooks, proiecte personale și de echipă.

În sectorul IT, JAVA este un limba de programare utilizat pe larg. Spre exemplu, conform statisticilor, peste 45 de miliarde de mașini virtuale active rulează Java în întreaga lume actualmente. Iar pentru că oferă flexibilitate, Java a devenit limbajul de programare # 1 și alegerea perfecta pentru dezvoltatori.

Mai mult, fiind utilizat la scară largă, JAVA este un limbaj cross-platform, ce funcționează după principiul WORA (write once, run anywhere), ceea ce înseamnă că orice aplicație creată în acest limbaj poate fi implementată pe orice dispozitiv. Fiind bine structurat, studierea este mult mai accesibilă pentru începători, iar datorită popularității sale, JAVA are mari comunități internaționale de developeri și o bază de date impunătoare de documentație de calitate. Totodată, datorită funcționalităților noi, lansate în doar șase luni, JAVA se menține în fruntea calificărilor.

Pe lângă avantajele limbajului în sine, programul de studiere oferit prin inițiativa educativă a Proiectului TEKWILL – Tekwill Academy, prevede și un preț special, care este redus până la suma de 600 USD, necesară pentru înregistrare prealabilă, pentru 4 luni de instruire în sala de curs și un bonus de jumătate de ani, destinat pregătirii pentru certificare. Cursurile se vor desfășura în perioada 22 iunie – 2 octombrie, în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 18:30 – 20:30 la sediul Centrului de Excelență în domeniul TIC – TEKWILL (str. Studenților 9/11).

 

Recunoscută la nivel internațional, certificarea Oracle (Oracle Certified Associate – Java SE 8 Programmer) este inclusă în prețul cursului și confirmă cunoștințele asimilate și competențele dezvoltate, constituind un avantaj important în procesul de angajare și afirmare profesională. În toata perioada de studiu, participanții vor avea acces la contul Oracle cu resursele informaționale necesare.

Doritorii de a se înscrie la cursuri trebuie să cunoască limba engleză la nivelul A2, să aibă un laptop și recomandabil și experiență minimă de programare.

Mai multe detalii despre cursurile JAVA și programul complet de studiu pot fi solicitate apelând numărul de telefon 079975242 sau la adresa academy@tekwill.md

 

Inițiativa a fost posibilă grație colaborării și parteneriatul stabilit între Oracle și Asociația Națională a Companiilor Domeniul TIC, implementatorul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC „Tekwill”.

Details

Date:
June 18, 2020

Venue

Online
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0