Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Startup (outside) Moldova – Diaspora Meetup

April 28, 2021 @ 6:00 pm

Startup Moldova este în căutare de membri activi ai ecosistemului de startup din Moldova, care locuiesc peste hotare țării! Credem că este vital să recunoaștem, promovăm și colaborăm cu startuperi originari de la noi din țară, oriunde în lumea s-ar afla, pentru a dezvolta comunitatea locală și a oferi căi de acces la cunoștințe și experiențe valoroase de la concetățenii noștri.

În același timp, prin activitățile cu Startup Moldova, membrii din Diasporă pot deveni traineri, mentori, investitori și experți, care vor contribui activ la creșterea ecosistemului de unde au început și ei activitatea sa.

Membrii Diasporei deja au participat la numeroase activități Startup Moldova, precum Startup Week Moldova, Webinare, Shared Breakfasts și multe altele. Printre membrii activi ai comunității se găsesc Sergiu Nagailic si Nicoleta Nagailic, Vasile Granaci , Xenia Muntean, Oleg Ciubotaru și lista continuă, iar noi ne propunem să o completăm.

Pentru a menține o legătură strânsă cu membrii ecosistemului local de startupuri, care se află peste hotarele țării, organizăm primul Meetup al Diasporei!

Dacă ești tu parte a ecosistemului de startupuri din Moldova, dar ești și membru al Diasporei, completează acest formular pentru a îți înscrie numele în comunitatea locală: https://forms.gle/jPrgVFMLjreFacJC8. În același timp, dacă ai cunoscut pe cineva din Diasporă care se poate implica în ecosistem, nu ezita să-i transmiți link de înregistrare.

Vă așteptăm!

Details

Date:
April 28, 2021
Time:
6:00 pm
Event Category:
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0