Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Robotic Process Automation

August 26, 2021 @ 4:00 pm - 5:00 pm

Campania Aleg Cariera IT continuă să te ghideze în lumea diversificată a Tehnologiilor Informaționale. În această săptămână, te invităm să descoperim împreună domeniul de Robotic Process Automation (RPA).

Acești roboți fac lucrări repetitive și cu valoare mică în locul oamenilor, precum conectarea la aplicații și sisteme, mutarea fișierelor și folderelor, extragerea, copierea și inserarea datelor, completarea formularelor și rapoartelor. Roboții avansați pot realiza chiar și procese cognitive, cum ar fi interpretarea textului, angajarea în chaturi și conversații.

Astfel, când roboții îndeplinesc aceste tipuri de sarcini repetitive, oamenii au mai mult timp să se concentreze asupra lucrurilor pe care le fac cel mai bine și unde creativitatea și comunicarea e necesară: inovare, colaborare, creare și interacțiune cu clienții.

Despre ce va fi webinarul?

  • Ce este Robotic Process Automation și cum acest domeniu va schimba omenirea?
  • Care sunt domeniile din Moldova unde această automatizare este stringentă? (Studiu de caz)
  • Roboții software sunt boți? E același lucru?
  • Care este cererea de specialiști în Moldova și potențialul de creștere?
  • Ce trebuie să învăț pentru a obține un job în domeniu?

Speaker webinar-ului: Tom Buzadji, RPA Business Analyst în cadrul companiei Orange.

La fel, poți vedea toate profesiile ce vor fi prezentate în cadrul campaniei de informare Aleg Cariera IT, ce va dura până în octombrie, cât și înregistrările webinariilor săptămânilor anterioare.

Ora: 16:00

Durată: 1 oră

26 august

Locație: Online, Zoom

Limba de desfășurare: Rusă

Intrare liberă

Nivel: Începător

Proiectul “Aleg Cariera IT” este realizat de Tekwill Academy în cadrul proiectului Tekwill , în parteneriat cu compania Pentalog, Best4u International, Orange, JivyGroup, Spooky House Studios, CreateGo, ISD, Deeplace, Amdaris, Moldcell, implementat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, cu sprijinul partenerilor de dezvoltare Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Suediei.

Details

Date:
August 26, 2021
Time:
4:00 pm - 5:00 pm
Event Category:
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0