Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OCTOBER UPCOMING ACTIVITIES

September 25, 2020 @ 4:30 pm

A ÎNCEPUT ÎNROLAREA PENTRU CURSURILE DIN DOMENIUL TEHNOLOGIILOR PENTRU TOȚI DORITORII DE A FACE PRIMII PAȘI SPRE O CARIERĂ IT DE SUCCESS.

În prezent, Tekwill Academy oferă cea mai largă gamă de programe educaționale legate de TIC pentru adulți pe piața locală și răspunde cererii curente de forță de muncă din sectorul privat. Datorită parteneriatelor puternice stabilite de-a lungul celor trei ani de activitate, fiecare curs este predat de specialiști de top din companii partenere și este conceput pentru a oferi abilitățile necesare pieței și pentru a asigura angajarea în continuare a absolvenților Tekwill Academy.

 

În vederea pregătirii specialiștilor TIC de top, Tekwill Academy a încheiat parteneriate cu importanți vendori internaționali pentru realizarea programelor de pregătire pentru certificări intrnaționale, recunoscute la nivel mondial. În 2018 Centrul de Excelență în domeniul TIC din Moldova – Tekwill a devenit centru accreditat de SEETB pentru desfășurarea examenelor de certificare în domeniul Software Testing – ISTQB. Fiind unicul centru accreditat de certificare în domeniul testării software, Tekwill Academy a devenit promotorul certificărilor în acest domeniu în Republica Moldova

 

Tekwill Academy este diferită datorită conținutului său unic, adaptat la nevoile sectorului privat, precum și furnizori de pregătire înaltă calificare, provenind direct de la sectorul privat cu experiență practică, folosind exemple din lumea reală și studii de caz în procesul de predare. La Tekwill Academy poate veni oricine care își dorește o schimbare în carieră și să devină nu doar bun specialist în tehnologii informaționale, ci mult ca atât, cu ajutorul cunoștințelor și abilităților câștigate, să revoluționeze domeniul în care activează.

 

CURS EXPRESS: PC BASICS

Scopul de bază a celor 25 ore de instruire în cadrul cursului PC Basics este de a dobândi noi capacități de operare cu un computer personal și de înlăturare a problemelor sistemice cu care se confruntă orice utilizator. Cursul va fi binevenit atât persoanelor care doresc să-și sporească eficiența de îndeplinire a propriilor sarcini cât și celor care vor să aplice tehnici ale troubleshooting-ului la nivel profesional.

CURS EXPRESS: JAVA MARATHON

Java Marathon reprezintă opțiunea de curs perfectă pentru cei ce sunt interesați în limbajul de programare Java și au nevoie de un ajutor în efectuarea primului pas spre asimilarea acestuia. Având în calitate de mentori specialiști din compania ISD Moldova, participanții au parte de instruire bazată pe experiența acestora în calitate de developeri iar ca rezultat obțin insight-uri din prima sursă.

CURS EXPRESS: C# MARATHON

Pe lângă scopul de bază a cursului C# Marathon de a oferi cunoștințe fundamentale în limbajul C#, programul de instruire este conceput pentru a cultiva în participanți înțelegerea perfectă a funționării unui limbaj de programare. Ca rezulat, absolvenții vor putea aplica cunoștințele dobândite atât în scopuri practice cât și în studierea ulterioară a oricărei tehnologii.

CURS EXPRESS: ALGORITMI & STRUCTURI DE DATE

Curs necesar oricărui programator începător, în cadrul căruia se va studia operarea eficientă cu algoritmi și structuri de date în probleme de modelare, gestionarea corectă a structurilor de date abstracte, și limitele de utilizare a algoritmilor. Program de studiu perfect pentru elevii și studenții ce sunt motivați să aprofundeze cunoștințele în programare și pentru toți cei ce doresc o inițiere în domeniul IT.

CURS EXTENSIV: JAVA FUNDAMENTALS

Cursul presupune studierea limbajului Java în baza materialelor didactice Oracle Univesity timp de 4 luni. Conținutul predat de mentor provine din experiența acestuia în calitate de Software Developer și este îmbinat perfect cu teoria academică Oracle, iar aplicarea permanentă în practică, sporește eficiența de asimilare a informației și cultivare a abilităților tehnice. Adițional, cursul oferă pregătire și asigură cu voucher de certificare internațională în Java – Oracle Certified Associate Java SE Programmer II.

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

 

Pentru a afla mai multe detalii, ia legatura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

Details

Date:
September 25, 2020
Time:
4:30 pm
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0