Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

NETWORKING&CYBER SECURITY PROGRAM

September 15, 2017


Astăzi, suntem la începutul celei de-a patra Revoluţii industriale. Inteligența artificială, robotică, nanotehnologie, imprimare 3D și realitatea virtuală sunt domenii care avansează zilnic. Profesiile viitorului sunt tot mai mult dependente de tehnologiile informaționale. Progresul tehnologic la moment are la bază câteva componente esențiale : securitatea cibernetică și administrarea sistemelor și a rețelelor.

În acest context Tekwill Academy a pregătit un program pentru ca tu să poți obţine un job bine plătit în domeniul IT acasă. Cursurile vor oferi mai multe oportunități pentru dezvoltarea profesională, orientarea în carieră sau recalificarea profesională.

Networking&Cyber Security Program este un program extra-școlar care are drept scop să trasforme elevii, studenții și simplii curioși în adevărați specialiști, ingineri în administrarea sistemelor și a rețelelor. Administrarea de reţea este departamentul care vă va pregăti să lucrați în 8 domenii în cadrul administrării de reţea şi sistem.

Curriculum
Programul include cursuri autorizate:
1. Cisco
2. Microsoft
3. Linux
Curriculum detaliat poate fi accesat aici 
Limba de studiu: română

Durata cursului
Cursul începe din data de 15 Septembrie și va avea o durata de un an, cu o frecvență de 3 ori pe săptămână, în afara orelor de lucru, studii, sărbători și vacanțe.

Orarul următoarelor cursuri:

15 Noiembrie

25 Ianuarie

25 Aprilie

25 Iunie

Cunoștințe/ Criterii de selecție
Programul este destinat tuturor persoanelor care au atins vârsta de 16 ani, fără a avea un nivel minim de cunoștințe.
Pentru a vă putea înscrie la program vă rugăm să completați formularul.

Traineri

Dinu Țurcanu – Șeful Direcției Tehnologia Informației și Comunicațiilor, Universitatea Tehnică din Moldova. Experiență de peste 15 ani de în domeniul IT, 10ani – în domeniul sistemelor și rețelelor de inginerie, 5 ani – în administrare și management. Suportul tehnic de suport tehnic include soluții de depanare, administrare și asistență LAN și WAN. Mai mult de 10 ani de predare a cursurilor autorizate de Cisco.

Lilian Baxan – Enterprise Solutions Arhitect, auditor IT, analist de securitate, PMP, Microsoft Specialist, Cisco CCNA, membru ISACA, ITIL.
Experiență în sectorul IT de peste 20 de ani.
Direcții: implementarea proiectelor de infrastructură IT și proiectelor de dezvoltare software, inclusiv soluții utilizate la nivel mondial.

 

Certificare
Pe parcursul studiilor absolvenții vor fi pregătiți pentru a susține următoarele examene de certificare, pentru a obține Certificate Industriale recunoscute internațional:

1. CompTIA A+ (https://certification.comptia.org/certifications/a#tab3)
2. CCNA Routing & Switching (http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/certifications/associate/ccna-routing-switching.html)
3. CCNA Security (http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/certifications/associate/ccna-security.html)
4. CCNP Routing & Switching (http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/certifications/professional/ccnp-routing-switching.html)
5. LPI Linux Essentials (http://www.lpi.org/our-certifications/linux-essentials-overview)
6. Microsoft – MTA, MCSA, IT Infrastructure (https://www.microsoft.com/en-us/education/imagine-academy/certification-roadmap/default.aspx)

Studenții la curs vor beneficia de vouchere de reducere pentru certificare.

 

What’s next?
Technical Support Professionals
PC Support Specialist, Help Desk Tehnician, Tehnician de rețea
Designul și administrarea rețelelor
Administrator de rețea
Inginer de rețea
Securitatea rețelelor
Inginer de securitate

 

Prețul unui curs
Valoarea acestor cursuri accesate individual se ridică la 4500$ pe an. Prin stabilirea parteneriatelor și programelor personalizate pentru Tekwill Academy, prețul acestui curs coboară la 1200$/an, sau 100$/lună, pentru 52 de săptămâni de cursuri intensive.

 

Tekwill Academy
Tekwill Academy este o inițiativă educațională care va oferi cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe tot parcursul anului, pe teme specifice, predate de profesioniști din domeniul TIC din Moldova, în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” susținut de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
Pentru mai multe detalii și întrebări, contactați-ne la adresa de email miliev@ict.md

Aplică acum!

Details

Date:
September 15, 2017
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0