Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MENTOR CAFE: MAKE FEATURE SELECTION EASIER WITH KYDAVRA

August 11, 2020 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Join us, pentru o sesiune interactivă de Data Analysis si Python.

Sarcina oricărui Machine Learning Engineer este de a crea modele matematice folosind datele inițiale, care ar putea aduce un avantaj business-ului, fie prin automatizarea unor procese, fie pentru a economisi resurse.

De obicei, datele vin într-o formă destul de haotica, chiar și dacă sunt curățate și standardizate atent. Unele date pot fi foarte importante pentru problema propusă, altele, din contra, reduc acuratețea modelului. Din acest motiv, [feature selection] a devenit o parte esențială a dezvoltării modelelor de [Machine Learning], care necesită pe deoparte cunoștințe puternice în statistică și pe de altă parte competențe avansate în programare, ceea ce poate fi un impediment puternic pentru un nou venit în domeniul Machine Learning.

Kydavra este o librărie python, creată de A.O.”SIGMOID”, cu o interfață asemănătoare cu cea a celei mai populare librării din Machine Learning – [scikit-learn]. Kydavra vine să simplifice procesul de implementare a celor mai populare metode de feature selection, în doar câteva linii de cod.

Păpăluță Vasile, Data Analyst la Orange Systems, fondator SIGMOID, propune un [workshop tehnic] pentru a testa Kydavra. Sesiunea vizează introducerea în [feature selection] și realizarea a 2 exerciții practice cu ajutorul Kydavra.

Accesul la sala de conferință îl veți obține pe email, cu o ora înainte conform înregistrării prealabile.

✔️ Participare Gratuită
✔️ 18 August
✔️ 17:30 – 18:30
✔️ Limba de desfășurare: Română
✔️ Format: Video Conference

Pentru a participa, vă rugăm să completați formularul:
https://tekwill.typeform.com/to/h8XBoJ1M

Details

Date:
August 11, 2020
Time:
3:00 pm - 5:00 pm

Venue

Online
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0