Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass: Programare de la zero

August 14, 2021 @ 4:00 pm - August 15, 2021 @ 6:00 pm

În perioada de 14 – 15 august, se va desfășura un atelier de programare destinat tuturor doritorilor ce doresc să petreacă timpul util și să învețe ceva nou. Astfel, participanții se vor putea bucura de activități practice, cu intrare liberă, în format fizic alături de specialiști IT experimentați. Cunoștințele de programare sau informatică nefiind necesare, atelierul fiind accesibil oricui.

Scopul final al evenimentului este crearea a câteva pagini WEB simple, fără de a cunoaște domeniul de Web Development prealabil. Astfel, fiecare participant va realiza individual câte o lucrare și se va simți programator timp de 2 zile. La fel, participarea la eveniment este o ocazie perfectă pentru discuții cu mentorul despre cum să-ți construiești o carieră IT și cum sa faci primii pași în direcția aleasă.

Participarea la eveniment este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pentru a rezerva un loc. Așteptăm toți doritorii de a descoperi programarea la ateliere!

Evenimentul va avea loc în orașul Bălți pe strada str. Alexandru cel Bun 1-a. Dacă aveți întrebări despre eveniment, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email academy@tekwill.md

 

Inregistreaza-te

Detalii eveniment:

Participanți: 10-15

Data: 14 – 15 august

Ora: 16:00 – 18:00

Nivel: Fără experiență

Preț: Gratuit

Limba: Română

Locație: Bălți, str. Alexandru cel Bun 1-a

Details

Start:
August 14, 2021 @ 4:00 pm
End:
August 15, 2021 @ 6:00 pm
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://tekwill.md/course/un-weekend-it-la-balti/