Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LISTA PARTICIPANȚILOR LA CHISINAU DEMO DAY NOIEMBRIE 2019

November 18, 2019

Suntem încântați să vă prezentăm lista finală a prezentatorilor noștri la Chisinau Demo Day! Opt startupuri minunate din Moldova se vor urca pe scenă pentru a vă prezenta ideile și a vă uimi cu pitch-urile lor.

 

Babymoon

Babymoon este un baby carrier pentru copii. Un rucsac pentru copii ergonomic, potrivit pentru utilizare de la naștere. Încurajând legătura naturală dintre părinți și bebeluși, prin intermediul unei funcționalități tehnologice, de conectare a dispozitivului la la telefonul mobil, unde părinții pot gestiona cu datele bebelușilor lor printr-o îmbrățișare la piept.

 

Fagura

Fagura este o nouă lume financiară care conectează investitorii interesați de profituri mai mari cu împrumutații care obțin dobânzi mai mici decât în sistemul financiar tradițional. Nu suntem bancă, organizație de microfinanțare sau asociație de economii și împrumut. Comunitatea noastră online este ca un fagure, unde toți au parte de miere. Viața e mai dulce când câștigi mai mult

 

Logitwork

Sistem de soluții IT în domeniul logisticii transportului internațional de mărfuri și pasageri. LogitWork are la baza automatizarea multor procese de business al companiilor transportatoare de marfuri si/sau pasageri.

 

Fennec&Finch

Platforma pentru designeri să găsească fabrici și furnizori potriviți din întreaga lume și ajută la crearea colecțiilor, ceea ce este un plus foarte mare pentru designeri.

 

Minodora

Servicii complete de proiectare și consultanță în domeniul creației vestimentare pentru bărbați, femei și copiii. Modelul selectat, schițat, tranformat în realitate, etapele procesului de creație, drumul de la idee la rezultat.

 

Studii.md

Platforma care unește părinții, elevii și profesorii asigurînd eficiența și transparența procesului de învățământ.

 

Search Moldova

Platformă care creează itinerarii personalizate bazate pe interesele turiștilor și creează povești personalizate în timpul călătoriei. Acesta conțin itinerare care ajuta la explorarea orașului într-un mod mai captivant.

Vă așteptăm pe 21 Noiembrie, la 18:30, la Tekwill să susținem împreună startupurile din Moldova. Acces gratuit în baza înregistrării.

Details

Date:
November 18, 2019

Venue

Tekwill
Studentilor 9/11
Chisinau, Chișinău 2048 Moldova, Republic of
+ Google Map
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0