Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LA TEKWILL ACADEMY KIDS ÎNCEPE VACANȚA ÎN STIL STAR WARS

June 8, 2017 @ 11:00 am

Tekwill Academy Kids lansează în data de 15 iunie programul taberelor de vară destinate copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani. Pe durata vacanței de vară copiii vor putea îmbina instruirea în domeniul noilor tehnologii informaționale cu studiul limbii engleze și distracția într-un mediu prietenos și cooperant.

Programul demarează prin cursul de robotică destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 11 ani. Împreună vom da start primei etape din programul taberei de vară, cu tematica Star Wars. Ne vom transforma în eroii filmului și vom ajunge într-un adevărat laborator cu roboți, unde vom învăța să îi programăm.

Urmează alte trei programe a câte două săptămâni fiecare, în cadrul cărora participanții vor fi instruiți în domenii precum crearea jocurilor pe calculator, web desingul și imprimarea 3D.

Taberele Robotics Summer Camp  și Game Design Summer Camp sunt cu frecvență zilnică între orele 9:00 și 18:00, cu excepția zilei de duminică, iar sâmbăta propunem program redus, între orele 10.00 și 14.00. Activitățile de instruire sunt destinate copiilor până la 11 și, respectiv, 12 ani.

Copiii mai mari, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani pot alege, începând cu mijlocul lunii iulie, între taberele Web Design Summer Camp și 3D Printing Summer Camp. Fie că e vorba despre deprinderi tehnice legate de blogging și web-design sau despre aspectele tehnice ale proiectării și imprimării 3D, participanții acestor două programe vor fi ajutați să dezvolte și abilități practice de planificare, comunicare și promovare a propriilor proiecte.

Cei mai buni participanți în cadrul programelor de instruire Tekwill Academy Kids vor beneficia de premii. Costul fiecărui program presupune 2 500 lei, inclusiv prânzul și gustările.

Faceți click pe denumirea taberei pentru mai multe detalii despre program, grupul țintă și formularele de înregistrare:

Game Design Summer Camp 

Web Design Summer Camp 

3D Printing Summer Camp

Tekwill Academy Kids este o inițiativă educațională lansată de către Centrul de Excelență în domeniul TIC Tekwill, scopul căreia este desfășurarea activităților de inițiere și instruire în domeniul Tehnologiei Informației pentru copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.  

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați: Diana Nanu, Coordonator programe pentru copii, la numărul de tel.: +373 691 46 825 sau la adresa de e-mail: dnanu@ict.md.

Details

Date:
June 8, 2017
Time:
11:00 am