Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IT career Expo

September 25, 2021 @ 10:00 am

Pe 25 septembrie, tinerii interesați de oportunitatea unei cariere sau perspective de creștere în domeniul IT sunt așteptați la IT CAREER EXPO, cel mai mare eveniment de orientare profesională din anul 2021. Acesta vine cu ateliere practice de programare, târg de cariere, oportunități de stagiere și prezentări de cursuri, toate pentru ca visul oricărui tânăr la o carieră în IT să devină realitate.

TÂRG DE CARIERE

Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu angajații a 8 companii IT din Chișinău pentru a afla ce oferte de muncă și de stagiu au pregătit pentru participanții evenimentului.

CURSURI IT

Cei prezenți la eveniment vor descoperi cursurile pentru începători Tekwill Academy și vor interacționa direct cu mentorii acestora. Orice întrebare despre IT își va găsi răspunsul, iar pentru cei dornici să învețe o profesie nouă cu siguranță vom găsi cursul potrivit.

ATELIERE DESPRE PROFESIILE IT

Am pregătit 6 ateliere cu teme de actualitate maximă, toate predate de specialiști pasionați de ceea ce fac. Participanții vor afla adevărul din spatele profesiei de programator prin interacționarea cu unul dintre limbajele și tehnologiile pregătite. Pentru cei care deja sunt familiari cu programarea îi invităm la o sesiune de scriere a CV-ului și simulare a unui interviu de angajare, toate pentru a ai ajuta să obțină jobul dorit.

TOMBOLĂ ȘI PREMII

Tekwill Academy organizează la finalul evenimentului o tombolă pentru toți participanții care au venit să descopere oportunități de creștere și afirmare în domeniul IT. Pentru ei am pregătit tricouri personalizate, vouchere și alte premii de la partenerii noștri.

Ora: 10:00

25 septembrie

Locație: Tekwill

Intrare liberă

SAVE THE DATE

Evenimentul va avea loc pe 25 septembrie, ora 10:00. Acesta este gratuit și deschis pentru toți tinerii interesați de oportunități de creștere și afirmare în domeniul IT, iar viitorul eveniment de așa tip va avea loc în 2022. Târg de cariere, ateliere de programare și scriere de CV, cursuri IT, tombolă, ești sigur că ești gata să pierzi atâtea?


Înregistrează-te și fii parte a evenimentului!

Evenimentul va avea loc în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC „Tekwill” de la ora 10:00 pe 25 septembrie. Adresa: Strada Studenților 9/11, Chișinău. Pentru orice tip întrebări sau ghidaj de a ajunge la eveniment ne puteți contacta pe următorul număr 0799 75 242.

Details

Date:
September 25, 2021
Time:
10:00 am
Event Category:
View Event Website
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0