Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IT CAREER EXPO 2022

September 24, 2022 @ 10:00 am - 4:00 pm

Dacă ai în plan să avansezi în cariera IT, atunci te așteptăm pe 24 septembrie la IT CAREER EXPO, cel mai mare eveniment de orientare profesională tech din anul 2022. Cu o tradiție de peste 10 ani, vezi ce am pregătit pentru tine această ediție:

TÂRG DE CARIERE
Vei interacționa cu angajații a peste 20 de companii IT din țară și să afli ce oferte de muncă și de stagiu îți propun.
CURSURI IT
Vei descoperi cursurile pentru începători Tekwill Academy și vei interacționa direct cu mentorii acestora. Orice întrebare despre IT își va găsi răspunsul, iar dacă ești dornic să înveți o profesie nouă cu siguranță vom găsi cursul potrivit.
ATELIERE DESPRE PROFESIILE IT
Anul acesta ești în câștig, ai cu 8 ateliere mai mult! Astfel, 15 specialiști pasionați de ceea ce fac te invită la 15 ateliere cu teme de actualitate. Participanții vor afla mai multe despre tehnologiile și limbajele de programare, iar sesiunile de orientare profesională nu vor lipsi nici din acest an!
TOMBOLĂ ȘI PREMII
La finalul evenimentului Tekwill Academy va organiza o tombolă cu cadouri din partea partenerilor Allied Testing Moldova.

ÎNREGISTREAZĂ-TE!
Evenimentul va avea loc pe 24 septembrie, ora 10:00-16:00. Acesta este gratuit și accesibil pentru toți tinerii interesați de creșterea profesională în domeniul IT. Târg de cariere, ateliere de programare și scriere de CV, cursuri IT, tombolă. Atâtea oportunități într-o singură zi. Când vei mai avea așa o ocazie?
Înregistrează-te și fii parte a evenimentului!
https://tekwill.typeform.com/it-career-expo
Vezi mai multe despre eveniment si companiile participante:
https://itcareerexpo2022.com/

Details

Date:
September 24, 2022
Time:
10:00 am - 4:00 pm
Event Category: