Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HealthTech Hackathon 2021

June 25, 2021 @ 8:00 am - June 27, 2021 @ 5:00 pm

Între 25 și 27 iunie, entuziștii medicinei și tehnologiei, viitori doctori, studenți, biologi, antreprenori, startupuri, dar și toți cei interesați de inovațiuni din Life Science vor avea parte de cel mai mare HealthTech Hackathon din Moldova!

În ce va consta evenimentul?

Timp de 3 zile, participanții își vor demonstra cunoștințele și implicarea în domeniul HealthTech, vor răspunde la „cum poate tehnologia ajuta medicina” prin sesiuni practice și vor veni cu idei proprii de digitalizare a medicinei în Republica Moldova. Vom sublinia ăn special și necesitățile antreprenoriatului tehnologic în perioada pandemică și efectul COVID-19 asupra bolilor cardiace.

De ce să participi?

Nu mai suntem demult în etapa când forța fizică ale doctorilor și savanților poate face față tuturor cerinților medicinei moderne. Nu suntem încă nici la etapa în care tehnologia ne poate oferi expertiza, dar și experiența doctorilor. Suntem la treapta de trecere, în care lucrăm să îmbinăm digitalizarea cu medicina cunoscută pentru a veni în ajutor maselor printr-o abordare individuală.

Sună sofisticat? Însă cu siguranță deja ai o idee cum poți îmbunătăți medicina prin tehnologie! Nu trebuie să fie o idee originală – poate fi una pe care o știi implementată în alte țări și crezi că e bine-venită în Republica Moldova. Noi vrem să o auzim!

Cum participi?

Fie că deja știi de ce este nevoie pentru a digitaliza medicina sau abia vrei să afli, te invităm să completezi acest formular. Alături de zeci de entuziaști ai domeniului vei descoperi noi modalități și viziuni asupra HealthTech în Moldova. Te poți înregistra atât singur, cât și deja cu o echipă formată.

Completează acest formular până pe 20 iunie pentru a participa.

Despre lansarea verticalei HealthTech în Moldova și semnarea Memorandumului de Înțelegere cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” citești aici.

Dacă ai nevoie de mai multe informații, te așteptăm cu un mesaj pe FacebookTelegramInstagram, sau un mail la community@startupmoldova.digital.

HealthTech Hackathon este organizat de către Startup Moldova în colaborare cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, cu susținerea USAID și Suedia în cadrul proiectului Tekwill.

Details

Start:
June 25, 2021 @ 8:00 am
End:
June 27, 2021 @ 5:00 pm
Event Category:
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0