Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Evenimentul de lansare a inițiativei “Laboratoare Digitale”

April 22, 2021 @ 3:00 pm

„Tekwill în Fiecare Școală” vine cu o nouă oportunitate pentru instituțiile de învățământ, membre ale programului. Împreună cu partenerii externi de dezvoltare, în data de 22 aprilie, proiectul va anunța startul înscrierilor pentru „Laboratoare Digitale”.
Noua inițiativă va oferi elevilor un spațiu complet echipat pentru a studia disciplinele, care îi vor pregăti pentru profesiile viitorului, dar și pentru a-și dezvolta creativitate și le vor permite accesul la tehnologii, celor care nu dețin un dispozitiv digital acasă.
Astfel, în școlile selectate vor fi efectuate lucrări de renovare a sălilor de clasă (laborator digital), în timp ce mobilierul, echipamentele, dar și sesiunea de mentorat va fi furnizată de partenerii programului și de grupul de experți.
La eveniment vor participa:
• Ana Chirița, Directoarea proiectului TEKWILL
• Natalia Grîu, Secretar de Stat în domeniul educației, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a RM
• Brian Wittnebel, Director adjunct, USAID Moldova
• Adam Amberg, Șef al Secției Cooperare pentru Dezvoltare, Ambasada Suediei
• Tatiana Alexeev, manager de proiect, „Tekwill în Fiecare Școală”
• Reprezentant al UNDP Moldova
Urmărește-ne, joi, 22 aprilie, ora 15:00, live pe pagina de Facebook, pentru a afla despre perioada înscrierilor, despre criteriile de selecții dar și pentru a vedea primele imagini cu Laboratoarele Digitale.
Astfel, sub egida „EU4Moldova Startup City Cahul”, 9 licee din regiunea Cahul, membre ale „Tekwill în fiecare școală” vor beneficia de laboratoare digitale complet echipate. În parteneriat cu USAID, Suedia și UNDP Moldova și alte licee din întreaga țară vor putea oferi elevilor posibilitatea de a studia profesiile viitorului, în laboratoare digitale.

Details

Date:
April 22, 2021
Time:
3:00 pm
Event Category:
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0