Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DIN 2018, FAMILIA TEKWILL ACADEMY KIDS E ȘI MAI PREGĂTITĂ PENTRU PROFESIILE VIITORULUI!

December 6, 2017 @ 8:00 am - 5:00 pm


Părinții nu știu bucurie mai mare, decât să-și vadă copilul fericit, în siguranță, ocupat cu activități care-i plac și care, pe lângă toate, îl ajută să crească frumos și armonios.

Diana Nanu, coordonatoare a programelor Tekwill Academy Kids, explică filozofia simplă a lucrului cu copiii: ”Înțelegem foarte bine că adolescenții și copiii de azi vor fi primii care se vor confrunta cu noile profesii ale viitorului. Totodată, în clasa a VI-ea, când se apucă să studieze elemente de IT în școală, e puțin cam târziu. Ca să nu mai spunem că o bună parte dintre ei se gândesc la viitor abia când ajung la facultate… Aici ei sunt ajutați să aleagă, să guste din toate disciplinele conexe cu IT-ul – robotică, design, coding, animație, editare a imaginii și multe altele. Să aleagă una dintre aceste direcții, focusându-se pe ea și progresând constant, fie să renunțe din start la ideea de a face cândva IT, dacă se conving că nu e pentru ei”.

Așadar, vara aceasta am sădit niște idei năstrușnice, într-o glumă, vrând să ne distrăm alături de copiii pasionați de tehnologii. Știm bine că, dacă vrei să le devii prieten, trebuie să le vorbești în limba lor. Dacă nu știi cum să-i motivezi, îi plictisești cât ai clipi din ochi.  În toamnă, după ce am tras cu urechea la absolvenții școlii de vară Tekwill Academy Kids, ideile noastre au răsărit, mai sigure, în programe de instruire de lungă durată. Și ce să mai ascundem? Astăzi suntem în pline tratative cu Moș Crăciun, să ne aducă o desagă nouă de cadouri pentru pici mai mici și pentru fete și băieți mai răsăriți. Și iată ce l-am rugat pe Moș Crăciun să pună în desagă:

 

 

Curs de ROBOTICĂ WeDo, pentru începători (7-9 ani)

Da, se pare că robotica e marea favorită a copiilor, indiferent de vârstă și gen. De aceea, am decis să extindem programul, mai ales că rezultatele înregistrate până în acest moment sunt de-a dreptul impresionante.

Începutul: 22 ianuarie 2018

Durata: 5 luni

Frecvența: lunea/miercurea (15.30-17.00), sâmbăta (9.30-12.45), duminica (11.00-14.15)

Preț: 600 MDL/lună

Înregistrați-vă aici.

 

 

Un dar magic pentru părinți – Programul AFTER SCHOOL, pentru clasele primare (7-10 ani).

Și da, puteți fi siguri că piciul va fi luat de la școală, va fi ajutat să-și facă temele, se va odihni și va fi implicat în activități inginerești și creative – dezvoltare prin artă, actorie, ore de dicție și retorică, dans și sport, ca să-i ajutăm să scape de stresul adunat pe parcursul zilei.

Începutul: 22 ianuarie 2018

Durata: 5 luni

Frecvența: zilnic (12.00-19.00), de luni până vineri

Preț: 4000 MDL

Înregistrați-vă aici.

 

 

Curs de Mobile Apps Development: Android și iOS (15-17 ani)


E programul pe care l-am pregătit cu gândul la adolescenții generației Z, foarte flexibili, impunând standarde înalte ale educației personalizate, non-conformiști și… cei mai buni!

Tocmai de aceea, vom începe cu desertul. Surpriza acestui curs este un internship în cadrul unei companii de IT din țara noastră, șansă care va reveni primilor 3 absolvenți, cu cele mai bune rezultate înregistrate la curs. Ce altă șansă, mai bună, ca să înțeleagă de pe acum dacă e făcut pentru IT sau nu, vă puteți imagina pentru adolescentul Dumneavostră?

Elevii vor fi ocupați cu studiul modulelor tehnice și practice, dar vor avea și ore de master-class, cu profesioniști care să-i inspire, cum știu ei mai bine.

Începutul: 22 ianuarie 2018

Durata: 5 luni

Frecvența: de două ori pe săptămână

Preț: 1200 MDL/lună

Înregistrați-vă aici

Reamintim că din 27 octombrie în incinta Tekwill Academy Kids funcționează Face Club pentru absolut toți elevii Tekwill Academy Kids începând cu vârsta de 12 ani, pasionați de cultură și IT.

Timp de o oră, în fiecare zi de joi, de la 17.00 invitații speciali ai Clubului provoacă elevii la discuții despre oportunitățile de dezvoltare în sectorul IT. Oaspeții vorbesc engleză nativă și relatează neapărat istorii de succes ale tărilor din care vin – SUA, Irlanda, Marea Britanie, Macedonia, Portugalia, Polonia.

Pentru mai multe detalii, scrieți la dnanu@ict.md sau sunați la nr. de tel.: +373 79 666 020.

Details

Date:
December 6, 2017
Time:
8:00 am - 5:00 pm

Venue

Fintech Hub
Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 59
Chișinău, Moldova, Republic of
+ Google Map
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0