Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CURSURI TEKWILL ACADEMY, PENTRU ANUL 2018

December 12, 2017 @ 4:00 pm - 5:00 pm

Specialiștii IT susțin adesea că domeniul în care activează se ține pe reguli maximaliste. Cariera în IT se construiește după principiul ”totul sau  nimic”, căci prea multă lume depinde de tine ca să-ți permiți să nu faci lucrurile ideal și operativ.

Michelle Iliev, education & skills development manager la Tekwill Academy: ”Pentru anul 2018, am pregătit o agendă consistentă de cursuri și proiecte pe care știm că le așteaptă studenții, profesorii cu care colaborăm strâns, dar și profesioniștii IT. Specialiști cu experiență diferită, dar care au grijă fie să crească, fie să se mențină în formă”.

Tekwill Academy va păstra și în 2018 oferta cursurilor periodice de instruire, perfecționare și certificare. Ca și anul trecut, vom organiza:

Începem înregistrarea prealabilă pentru Cursuri de project management instruire în domeniul SQL Fundamentals. Vă învităm să lăsați în formulare datele Dumneavoastră, ca să aflați detaliile de îndată ce se formează grupurile de instruire.

Pe lângă acestea, vom desfășura în continuare cursuri specializate de scurtă durată, evenimente educative și proiecte interesante pentru toți cei pasionați de IT.

Fiți cu ochii pe noi, urmăriți pagina de Facebook Tekwill!

Details

Date:
December 12, 2017
Time:
4:00 pm - 5:00 pm

Venue

Tekwill
Studentilor 9/11
Chisinau, Chișinău 2048 Moldova, Republic of
+ Google Map
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0