Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CURS DE SQL LA TEKWILL ACADEMY

September 20, 2019

CURS DE ADMINISTRARE A BAZELOR DE DATE – SQL FUNDAMENTALS, CERTIFICARE (OCA) INCLUSĂ

Posedarea SQL înseamnă extinderea gamei de surse de date accesibile, ceea ce duce de obicei la modele statistice mai bune cu o putere mai predictivă. Inginerii de date sunt forța din spatele fiecărei baze de date. Ei arhitectează, construiesc și întrețin componente de colectare / integrare / stocare și prelucrare a datelor, astfel încât toți ceilalți din organizație să poată accesa datele în siguranță și eficient. Cunoașterea SQL este o necesitate pentru inginerii de date, deoarece bazele de date relaționale și analitice cu o interfață SQL continuă să fie populare.

DESPRE CURS

◻️ începem pe 15 octombrie
◻️ la Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău)
◻️ preț integral de 400 USD
◻️ 3 luni durată
◻️ Marți, joi
◻️ 18:30 – 20:30
◻️ Limba de instruire – Română

*Certificare Oracle Certified Associate inclusă în preț

 

CONTINUTUL CURSULUI

◻️ este autorizat de Oracle Workforce Development Program
◻️ te va ajuta sa obții certificarea Oracle Certified Associate, recunoscută internațional

 

DESPRE SQL

Programele de baze de date relaționale, cum ar fi Access, utilizează SQL pentru a lucra cu datele. La fel ca multe limbaje informatice, SQL este un standard internațional recunoscut de autorități de standardizare, cum ar fi ISO și ANSI și este utilizat pentru a descrie seturi de date care vă pot ajuta să răspundeți la diverse întrebări.

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

Pentru a afla si mai multe detalii, ia legatura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

Details

Date:
September 20, 2019
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0