Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CAMPANIA DE FUNDRAISING PENTRU TWENTYTU A FOST EXTINSĂ PÂNĂ PE 22 SEPTEMBRIE

August 23, 2018

Cursurile din cadrul TwentyTu, precum antreprenorialul, robotica, inteligența artificială, astronomia prin VR (realitate virtuală), inteligența emoțională, matematica interactivă ș.a. sunt destinate copiilor și adolescenților. Sesiunile de instruire vor fi livrate atât online, cât și offline, în cele mai importante centre regionale ale țării. De asemenea, în cadrul proiectului, 2200 de profesori vor fi instruiți să predea disciplinele școlare într-un mod mai interactiv. TwentyTu se va desfășura până în anul 2022 și are ca misiune să pună în valoare capitalul uman al țării și să educe o generație cu abilitățile practice solicitate pe piața muncii la nivel național și global.

La începutul lunii mai 2018, a fost lansată o amplă campanie de colectare a fondurilor pentru implementarea TwentyTu, iar până acum, au fost colectați 32.989 euro de la 124 de donatori, inclusiv mai multe companii.

Așadar, toți cei care își doresc să participe la transformarea educației din Moldova și să investească în viitorul acestei țări pot dona în continuare pe www.twentytu.md până pe 22 septembrie 2018. Cei care contribuie se aleg cu recompense unice: roboței 3D, stickere, tricouri, caiete, căni sau hanorace TwentyTu.

La proiect pot contribui și agenții economici, care în schimbul sponsorizărilor primesc beneficii generoase de PR și branding, inclusiv și dreptul de afiliere cu cel mai ambițios proiect de educație implementat vreodată în Moldova. Cetățenii pot contribui direct pe site-ul www.twentytu.md, având nevoie doar de un card bancar Visa sau Mastercard emis în orice țară din lume.

 

Persoană de contact: Radu Marian, coordonator TwentyTu, rmarian@ict.md, 069471496
Implementator: Tekwill
Partener General: Bass Systems
Parteneri: Stellar Group, Mariana Dahan
Partener Gold: QSystems
Sponsori: Spooky House Studios, Moldcable, Inthergroup
Suporteri: Top Notch, Grawe Carat, Vasile Politov, Dumitru Erhan, Moldova IT Park

Details

Date:
August 23, 2018

Venue

Tekwill
Studentilor 9/11
Chisinau, Chișinău 2048 Moldova, Republic of
+ Google Map
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0