În spatele fiecărui website se află un Web Developer ce se ocupă de construcția și proiectarea acestuia. Funcționalitatea, rapiditatea și experiența plăcută la navigare depinde direct de liniile de cod scrise de către aceștia. Un website ca la carte necesită  competențe pe care cu siguranță le vei dobândi aici la Tekwill Academy.

Web Development  este un curs  de 30 de ore, destinat tuturor ce doresc să obțină cunoștințele și abilitățile necesare pentru a construi un website de la zero. Pe parcursul celor 5 săptămâni de studiu participanții își vor forma deprinderi și competențe pentru a se putea dezvolta și lucra în această industrie în viitorul apropiat. La finalul cursului vei avea parte de un stagiu de practică în compania rinf.teh.

Tehnologiile în care studenții își vor aprofunda cunoștințele sunt HTML, CSS, JavaScript și React. De asemenea în perioada de instruire proaspeții dezvoltatori web vor face cunoștință și cu elemente din dezvoltarea produselor web cum ar fi (HTTP,  JSON, Cloud, Backend, Node.JS, Deployment, GraphQL, Apollo). Cunoștințe la nivel începător de HTML și CSS sunt necesare pentru a învăța la acest curs.

1

Javascript introduction

2

Arrays, functions, algorithms

3

Advanced Javascript 

8

Web introduction

9

Typescript introduction

10

React introduction

11

React advanced 

12

Styled components

13

GraphQL & Apollo 

14

Backend concepts

15

Databases

16

Cloud

17

Deployment

Tehnologiile menționate pe fiecare modul sunt bazele domeniului de Web Development. Odată asimilate, absolvenții nu vor avea dificultăți în învățarea altor limbaje de programare. În cazul în care un viitor loc de muncă va necesita învățarea unei noi tehnologii, absolvenții vor avea flexibilitatea și cunoștințele necesare pentru a o face cu ușurință.

La finalul cursului participanții vor putea:

  • da dovadă de o înțelegere fluentă și solidă a ecosistemului Web
  • proiecta și construi un website funcțional de la zero
  • rezolva erorile și menține securitatea site-ului
  • construi un portofoliu pentru viitorul loc de muncă
  • Senior Frontend Developer
  • 5 ani experiență în ingineria software
  • colaborează cu companii din întreaga lume de a proiecta și implementa soluții software
  • Tehnologii cunoscute – JavaScript, React.js, TypeScript, PHP, Next.js, Apollo Graphql, Node.js, Styled-components, Angular, Java, Python.

La finalul cursului, ți-am pregătit cel mai tare certificat de absolvire – un stagiu de practică în cadrul companiei Rinf.tech pe Web Development, astfel pe lângă un simplu certificat de absolvire vei avea o experiență reală de lucra în echipă și a dezvolta website-uri.

Start: 18 octombrie

Nivel: Mediu

Ore: 30

Preț: 5300 MDL

Achitare în 2 rate

Luni, Miercuri, 18:30 – 20:30

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română 

Aici poți găsi Nota informativă de plată, Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate.

Ești gata să înveți să dezvolți website-uri?