Știi cine sunt designerii UX/UI? Cu ce se ocupă? Dar cât de multe cunoști despre ce este un “prototip”?

Pe data de 29 octombrie  învață cum să creezi și să testezi un prototip alături de Sasha Pleshco, mentorul Tekwill Academy și autorului cursului de UX Design Fundamentals.

La acest atelier vei afla mai multe despre îmbunătățirea continuă a experienței de utilizare ale produselor digitale și cum să începi o carieră de UX/UI Designer.

În cele 4 ore vei învăța despre fundamentele ce stau la baza proiectării și prototipării unui produs, iar spre final vei avea parte de o sesiune practică alături de Speaker. Câștigul de la atelier este mai mare decât ai crede. Pe lângă cunoștințele de bază vei primi și o reducere pentru cursul de UX Design Fundamentals din data de 14 noiembrie.

Evenimentul este o ocazie perfectă pentru a dezvolta rețeaua de networking. De asemenea, vei avea ocazia să oferi întrebări speakerului, astfel te încurajăm să vii cu întrebările pregătite!
Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pentru a rezerva un loc. Evenimentul va avea loc offline, din acest considerent locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări despre eveniment, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email academy@tekwill.md

  • Product Design Team Lead la Pentalog
  • Gestionează echipă din 7 designeri pentru un produs E-Commerce în domeniul B2B a сelui mai mare producător de îmbrăcăminte sport din Europa
  • UX/UI mentor, administrator la YaTakViju!

Data:  29 octombrie

Ora: 11:00

Nivel: Începător

Preț: Gratuit

Limba: Rusă

Locație: Tekwill

Află mai multe despre UX Design

Aici poți consulta Politica de Confidențialitate Tekwill Academy și Termenii și Condițiile.