Internship-ul este prima experiență profesională din carieră, care în majoritatea cazurilor asigură și o angajare. În domeniul IT, majoritatea profesioniștilor au trecut printr-un internship după băncile facultății sau un curs. Unii specialiști chiar recomandă internship-urile înainte de un job, pentru că te pregătește pentru mai multe situații în carieră.

Împreună cu Allied Testing Moldova, o companie specializată pe domeniul testării cu peste 400 de angajați local, organizăm o sesiune de prezentare a internshipului din septembrie. 

Programul are o durată de 9 săptămâni, unde studenții vor lucra împreună cu 12-16 ingineri pe un proiect real care folosește metodologia Agile. La fel, vor colabora cu Project Managerii, Business Analistii și dezvoltatorii software. Direcțiile pe care este internshipul: Manual Testing cât și Automation Testing.

Pe data de 4 august, ora 18:30, Allied Testing va face o prezentare despre cum să obții un loc la internship, competențele ce trebuie să le deții și ce se va învăța. Pe lânga acest lucru, Olesea Pihtari, HR Manager va oferi sfaturi care vor putea aplicate pentru aplicarea la orice companie. Adițional vei primi și o listă de materiale educaționale ce te vor ajuta

La final, vom avea o sesiune de Questions & Answers, unde vei putea oferi întrebări direct mentorului intenrship-ului cât și cuiva din departamentul de resurse umane.

Data: 4 august

Ora: 18:30 – 19:30

Nivel: Începător

Preț: Gratuit

Limba: Română

Locație: Online

Află despre acest internship!

Aici poți consulta Politica de Confidențialitate Tekwill Academy și Termenii și Condițiile.