“Optimize your work with Docker” este un eveniment care se concentrează pe utilizarea eficientă a tehnologiei Docker pentru optimizarea procesului de dezvoltare și livrare a aplicațiilor software.

Dezvoltatorii software, inginerii DevOps și studenții din domeniul IT sunt invitați să se alăture evenimentului pentru a-și îmbunătăți eficiența și eficacitatea în testarea și livrarea aplicațiilor. 

Evenimentul va avea loc pe 23 septembrie, în intervalul orar 11:00 – 15:00 la Tekwill și este susținut de DevOps Community care vor împărtăși propriile lor experiențe și cunoștințe. La eveniment vei învăța despre platforma software Docker, care îți va permite să construiești, testezi și dezvolți aplicații într-un timp scurt.

Programul este conceput astfel încât să acopere subiecte esențiale, precum:

  • Ce este platforma Docker și cum te ajută în optimizarea muncii? (Igor Bezu)

Ce este docker, ce rol joacă dar și beneficiile platformei le vei afla în prima etapă a conferinței. 

Împreună cu Veronica Hajdeu, vei explora elementele de bază ale Docker, dar și cum să configurați, gestionați și cum puteți îmbunătăți eficiența și portabilitatea aplicațiilor software. 

Dockerizarea serviciilor de backend în diferite limbaje de programare, problemele întâlnite și cum poți optimiza imaginile sau procesele de build.

Vei învăța despre dockerizarea aplicațiilor de front end și rutarea traficului către backend. Care e diferenta în dockerizarea aplicațiilor de front end și cum pot fi lansate aplicațiile de front end în diferite moduri, vei afla de la Berestian Victor care are o experiență de 16 ani în Back End și Front End.

După fiecare sesiune, vei avea oportunitatea de a participa la o sesiune de networking, unde vei putea adresa întrebări direct specialiștilor din domeniu.

Indiferent de nivelul de experiență, acest eveniment este o oportunitate excelentă de a experimenta în calitate de DevOps și de a învăța despre platforma Docker de la speakeri cu experiență de peste 20 de ani. 

Participarea la eveniment este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pentru a rezerva un loc. Evenimentul va avea loc offline, astfel locurile sunt limitate.

Este obligatoriu să aveți laptopul personal la acest eveniment. După ce vă înregistrați, veți primi un ghid de la echipa Tekwill cu instrucțiuni despre ce tool-uri trebuie să instalați pentru a putea participa la eveniment și link de instalare.

Data: 23 septembrie

Ora: 11:00 – 15:00

Preț: Gratuit

Nivel: Începător

Intrare: Liberă cu Înregistrare

Locație: Tekwill 

Înregistrează-te aici: https://tekwill.typeform.com/to/RnaIQU2e

Optimize your work with docker!