Pe data de 18 iunie se va desfășura un atelier destinat tuturor celor care doresc să învețe mai mult despre sistemul de versionare a codului – Git. Atelierul îmbină teoria și practica și este cu intrare liberă. Scopul final al evenimentului fiind familiarizarea participanților cu unul dintre primele tehnologii ce trebuie cunoscute pentru o carieră în IT.

Unul dintre procesele care stau la baza creării unui produs software se numește versionarea codului și prevede stabilirea unui istoric al modificărilor efectuate în cadrul codului sursă, prin oferirea unui cadru cooperativ de lucru.

Deși versionarea codului poate fi făcută prin diverse abordări, în practica de zi cu zi, precum și la sesiunile de interviu se solicită cunoașterea instrumentului Git și a cel puțin unei platforme de stocare a codului precum este GitHub, Bitbucket, Azure etc.

  • Ce probleme rezolvă Git și de ce este necesar
  • Platforme de stocare a codului
  • Cele mai des utilizate comenzi Git
  • Exemple și demonstrații 
  • Rezolvarea conflictelor în Git
  • Cele mai bune practici de lucru
  • Partea practica

Pentru a economisi din timpul atelierului vă rugăm să realizați următoarele activități înainte de atelier: 

Mentorii acestui atelier

Participarea la eveniment este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pentru a rezerva un loc. Evenimentul va avea loc offline, din acest considerent locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări despre eveniment, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email: academy@tekwill.md

Locurile la acest atelier au fost completate, vom organiza o ediție în luna iulie/august

Data: 18 iunie

Ora: 11:00 – 14:00

Nivel: Fără experiență 

Preț: Gratuit

Limba: Română

Locație: Tekwill, Str. Studenților 9/11

Dezvoltă noi competențe!

Aici poți consulta Politica de Confidențialitate Tekwill Academy și Termenii și Condițiile.