Pe data de 16 februarie se va desfășura online un atelier destinat tuturor ce doresc să cunoască mai multe despre profesia de DevOps. Atelierul îmbină teoria și practica, astfel participanții vor putea simula pe calculatorul un instrument de deployment ca Docker și Kubernetes.

Partea informativă

  • Ce este Devops?
  • Cum funcționează?
  • Ciclul de viață DevOps
  • Instrumente DevOps
  • Care sunt beneficiile DevOps?
  • Practici DevOps
  • Cererea de specialiști

Partea practică

  • Simulare cu instrumentele Docker și Kubernetes

DevOps este o metodologie menită să îmbunătățească munca de-a lungul ciclului de viață al dezvoltării software. Aceasta metodologie poate fi privită ca o buclă infinită, cuprinzând pași ca:
planificare, coding, construire, testare, lansare, implementare, scalare, monitorizare, ca dupa analiza feedback-ului să se revină iar la starea de planificare.

În câteva cuvinte, DevOps se ocupă de îmbunătățirea proceselor de dezvoltare și testare ca aplicația să fie lansată cât mai rapid pentru publicul larg.

Ruslan Melnic, Senior DevOps Engineer la ISD Moldova va fi trainerul acestui Masterclass. La atelier vei afla mai multe despre profesia sa, ce instrumente utilizează și cum să ajungi și tu DevOps.

Pentru a participa la partea practică ai nevoie să pre-instalezi câteva instrumente pe calculatorul tău. Toți pașii de instalare îi găsești AICI.

În cazul în care îți pare complicată partea practică, atunci poți urmări simularea care va avea pe calculatorul speakerului.

Participarea la eveniment este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pentru a rezerva un loc. Evenimentul va avea loc Online, iar participanții vor primi un email cu link-ul de participare cu o zi înainte.

Dacă aveți întrebări despre eveniment, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email academy@tekwill.md

Data:  16 februarie

Ora: 18:00 – 21:00

Nivel: Fără experiență 

Preț: Gratuit

Limba: Rusă

Format online: Zoom

Descoperă o nouă profesie IT!

Aici poți consulta Politica de Confidențialitate Tekwill Academy și Termenii și Condițiile.