Despre Curs

Data science este studiul datelor ce implică dezvoltarea metodelor de înregistrare, stocare și analiză a datelor pentru a extrage în mod eficient informații utile. Analiza de date poate fi un domeniu distinct față de programare, dar împreună cu matematica, sunt o forță puternică care poate filtra, sorta și analiza zeci de mii de înregistrări într-un timp de ordinul secundelor.

Data Science Basics e este un curs de 80 de ore desfășurat timp de 5 luni, ce este destinat celor cu experiență de programare în Python și doresc să capete competențe în domeniul analizelor de date și Machine Learning. Din acest considerent cursul de Data Science este o combinație dintre domeniul matematicii și programării, unde modelele matematice învățate vor fi aplicate în practică pe modelele de Machine Learning pe care le vor dezvolta studenții în cadrul acestui curs.

Cursul este format din 2 module:

I. Matematică și Statistică

În acest modul studenții vor învăța să construiască modele statistice ce vor fi transcrise ca și cod în modulul II. Studenții vor fi inițiați în algebra liniară, operații cu matrici și vectori, statistică descriptivă, distribuții statistice și coeficienți de relație.

II. Programare și Inginerie

În acest modul participanții trebuie să dețină cunoștințe de programare în limbajul Python pentru a putea învăța să construiască modele de Machine Learning cu ajutorul celor învățate din primul modul. Studenții vor fi inițiați pas cu pas în algoritmii Machine Learning și în implementarea modelelor matematice sub formă de cod.

Prezentarea cursului și a mentorilor

  • Big Data Analyst at Orange Systems
  • Co-founder at A.O.”Sigmoid”.
  • 3.5+ years experience coding in Python
  • 1.5+ years of experience Python for Data Science
  • Senior Data Analyst at Amdaris
  • 6 ani experiență în domeniul analizei de date
  • participantă la mai multe proiecte naționale și internaționale
  • freelance consultant la companii internaționale și locale

Ore: 80

Nivel: Intermediar

Preț: 8000 MDL

Orar: Luni, Marți, Joi, 18:30 – 20:30

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română / Engleză

La finalul cursului vei primi un certificat de absolvire și o anexă unde vor fi scrise toate subiectele învățate la curs. Astfel, odată atașată în CV, angajatorul va avea mai multe informații despre nivelul dvs de pregătire și competențele pe care le dețineți.

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

500
Absolvenți

Ești gata să înveți fundamentele Data Science cu mentorii  Tekwill Academy?