Skip to content
Support Specialist Course

Poziția de support specialist este o metodă bună de a începe să lucrezi într-o companie IT. Specialiștii de suport oferă asistență tehnică companiilor prin gestionarea, întreținerea și rezolvarea problemelor sistemelor IT. Este o poziție dinamică, cu posibilitatea de a lucra la distanță și cu salarii medii între 8000 și 12000 mii de lei. 

Studenții care vor da dovadă de perseverență și rezultate în timpul cursului vor fi selectați pentru un loc de muncă în companiile partenere. Dorim să fim  mai mult decât o academie de cursuri, ci ghidul tău într-o carieră IT. De menționat că absolvenții primei ediții al acestui curs deja lucrează în companii de pe plan local!

  • vor fi pregătiți pentru un rol entry level în orice companie IT
  • vor învăța cele mai bune practici de rezolvare a problemelor IT
  • vor înțelege cum funcționează PC dintr-o perspectivă hardware și software
  • vor acumula cunoștințe despre rețea, securitate și troubleshooting
  • vor îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile lor ca support specialist cu ajutorul celor mai bune practici

Programul cursului este elaborat pe baza exemplelor și provocărilor din viața de zi cu zi al unui specialist suport. Cursul conține sfaturi practice și aplicabile pentru a pregăti participanții direct pentru locul de muncă. Deschiderea – la 25 octombrie. Durata acestuia fiind de 54 de ore pe o perioadă de 2 luni. Acest curs fiind unic și nou în Republica Moldova. 

Pentru detalii despre condițiile de participare accesați Linkul Cursului

Începe o carieră în IT

More
STORIES

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0