Cyber Security Essentials

Ca parte a cursului de Cyber Security Essentials, veți învăța cum să identificați vulnerabilitățile, să preveniți amenințările și să asigurați securitatea sistemelor IT, toate fără a avea vreo experiență prealabilă în programare. De asemenea, cu ajutorul acestui curs, veți stăpâni arhitectura site-urilor web, veți afla ce probleme de securitate există și veți învăța cum să le rezolvați utilizând instrumente moderne.

Continue reading

Manual Quality Assurance

В течение 45 часов вы получите фундаментальные знания необходимые для начала работы в качестве Manual QA-инженера, примените на практике каждую пройденную тему и подготовитесь ко всем этапам интервью на вашем следующем рабочем месте.

Continue reading

Support Specialist

Despre Curs

Poziția de support specialist este o metodă bună de a începe să lucrezi într-o companie IT. Specialiștii de suport oferă asistență tehnică companiilor prin gestionarea, întreținerea și rezolvarea problemelor sistemelor IT. Este o poziție dinamică, cu posibilitatea de a lucra la distanță și cu salarii medii între 8000 și 12000 mii de lei.

Programul cursului este elaborat pe baza exemplelor și provocărilor din viața de zi cu zi al unui specialist suport. Cursul conține sfaturi practice și aplicabile pentru a pregăti participanții direct pentru locul de muncă. Durata acestuia fiind de 50 de ore pe o perioadă de 2 luni. Acest tip de curs fiind unul unic și nou pentru Republica Moldova.

Participanții cursului:

  • vor fi pregătiți pentru un rol entry level în orice companie IT
  • vor învăța cele mai bune practici de rezolvare a problemelor IT
  • vor înțelege cum funcționează PC dintr-o perspectivă hardware și software
  • vor acumula cunoștințe despre rețea, securitate și troubleshooting
  • vor îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile lor ca support specialist cu ajutorul celor mai bune practici

Certificare

La finalul cursului vei primi un certificat de absolvire și o anexă unde vor fi scrise toate subiectele învățate la curs. Astfel, odată atașată în CV, angajatorul va avea mai multe informații despre nivelul dvs de pregătire și competențele pe care le dețineți.

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

Ore: 50

Nivel: Începător

Preț: 4000 MDL

Lu, Mi, Vi, 18:30 – 20:30

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română

Play Video
500
Absolvenți

Începe o carieră în IT împreună cu Tekwill Academy

Project Management School

Îmbunătățește-ți perspectivele de dezvoltare a carierei prin dobândirea de cunoștințe, abilități, tehnici și instrumente suplimentare, pentru a avea mai mult succes în gestionarea sau livrarea de proiecte la Școala de Project Management.

Continue reading

Algoritmi și Structuri de Date Advanced

Algoritmi și Structuri de Date Advanced este un curs destinat persoanelor ce doresc să învețe bazele logice ale programării. Scopul parcurgerii acestui curs este dezvoltarea unor abilități legate de rezolvarea problemelor cotidiene prin transpunerea lor în linii de cod.

Continue reading

Data Analysis with Excel

Capacitatea de a analiza date este importantă pe piața forței de muncă pentru că ascunde în spate: o gândire critică și analitică, competențe digitale și abilități de problem solving. Din acest considerent, cei care posedă această capacitate vor fi cu un pas înaintea celorlalți la interviul de angajare.

Continue reading

WEB Development Fundamentals

Despre Curs În spatele fiecărui site web se află un Web Developer ce se ocupă de construcția și proiectarea acestuia. Funcționalitatea, rapiditatea și experiența plăcută la navigare depinde direct de […]

Continue reading

Cyber Security & Networks

Progresul tehnologiei informaționale este unul exponențial, rezolvând o mulțime de probleme ale omenirii, dar odată cu extinderea domeniului IT apar și alte provocări. Acum, mai mult ca niciodată companiile operează cu un volum mare de date ale clienților: adresa, datele cardului bancar, număr de telefon și alte informații cu caracter personal.

Continue reading

C# Fundamentals

C# Fundamentals este un curs de 96 de ore desfășurat timp de 4 luni, în format de prelegeri online și este conceput pentru toți începătorii care doresc să învețe bazele acestui limbaj de programare și să consolideze un mod de gândire caracteristic unui programator.

Continue reading

Python Fundamentals

Pe parcursul a 25 de sesiuni cu o durată totală de 50 de ore, participanții vor învăța elemente de bază ale limbajului Python și vor dobândi cunoștințe esențiale în domeniul programării. Cursul este destinat tuturor doritorilor care nu au experiență în programare și doresc să înceapă o carieră în IT.

Continue reading