Основы .NET-разработки и языка C#

Курс Основы .NET и языка C# – это 27-часовой курс, который проводится в течение 9 недель в формате онлайн-лекций и предназначен для всех начинающих, которые хотят изучить основы этого языка программирования и укрепить образ мышления, характерный для программиста.

Continue reading

Cyber Security Essentials

Ca parte a cursului de Cyber Security Essentials, veți învăța cum să identificați vulnerabilitățile, să preveniți amenințările și să asigurați securitatea sistemelor IT, toate fără a avea vreo experiență prealabilă în programare. De asemenea, cu ajutorul acestui curs, veți stăpâni arhitectura site-urilor web, veți afla ce probleme de securitate există și veți învăța cum să le rezolvați utilizând instrumente moderne.

Continue reading

Manual Quality Assurance

В течение 45 часов вы получите фундаментальные знания необходимые для начала работы в качестве Manual QA-инженера, примените на практике каждую пройденную тему и подготовитесь ко всем этапам интервью на вашем следующем рабочем месте.

Continue reading

Project Management School

Îmbunătățește-ți perspectivele de dezvoltare a carierei prin dobândirea de cunoștințe, abilități, tehnici și instrumente suplimentare, pentru a avea mai mult succes în gestionarea sau livrarea de proiecte la Școala de Project Management.

Continue reading

Algoritmi și Structuri de Date Advanced

Algoritmi și Structuri de Date Advanced este un curs destinat persoanelor ce doresc să învețe bazele logice ale programării. Scopul parcurgerii acestui curs este dezvoltarea unor abilități legate de rezolvarea problemelor cotidiene prin transpunerea lor în linii de cod.

Continue reading

Data Analysis with Excel

Capacitatea de a analiza date este importantă pe piața forței de muncă pentru că ascunde în spate: o gândire critică și analitică, competențe digitale și abilități de problem solving. Din acest considerent, cei care posedă această capacitate vor fi cu un pas înaintea celorlalți la interviul de angajare.

Continue reading

C# Fundamentals

C# Fundamentals este un curs de 96 de ore desfășurat timp de 4 luni, în format de prelegeri online și este conceput pentru toți începătorii care doresc să învețe bazele acestui limbaj de programare și să consolideze un mod de gândire caracteristic unui programator.

Continue reading

Python Fundamentals

Pe parcursul a 25 de sesiuni cu o durată totală de 50 de ore, participanții vor învăța elemente de bază ale limbajului Python și vor dobândi cunoștințe esențiale în domeniul programării. Cursul este destinat tuturor doritorilor care nu au experiență în programare și doresc să înceapă o carieră în IT.

Continue reading

SQL Fundamentals

Despre Curs Bazele de date relaționale și analitice cu interfața SQL (Structured Query Language) sunt cele mai populare la nivel internațional, circa 41% dintre dezvoltatorii de software din întreaga lume […]

Continue reading

Java Fundamentals Express

Cursul Java Fundamentals Express este unul intensiv cu o durată totală de 20 de ore, împărțită în sesiuni a câte 2 ore timp de 10 zile. La finalul acestuia, studenții vor fi capabili de a dezvolta o aplicație simplă utilizând acest limbaj. Tot acest parcurs fiind facilitat de către mentorul cursului care va asigura un transfer maxim de cunoștințe și experiență în perioada menționată.

Continue reading