Customer Experience Strategy

 Pe o piață cu competivitate crescândă, succesul unei afaceri depinde în mare măsură de capacitatea sa de a oferi nu doar produse sau servicii de calitate, ci și o experiență unică și satisfăcătoare clienților.

Înregistrează-te la training-ul Customer Experience Strategy și vei descoperi secretele și strategiile esențiale pentru a crea experiențe de clienți memorabile și durabile.

Acest training va servi drept sprijin companiilor ce sunt în etapa de dezvoltare a afacerilor prin elaborarea unei strategii concentrate pe îmbunătățirea experienței clienților.

Program:

 1. Era of Customer and the marketing of today
 2. Strategy fundamentals
 3. Customer Centricity and the Jobs To Be Done
 4. Brand fundamentals – Identity, Purpose, Mission, Vision and Impact
 5. Measurements and research
 6. Customer Journey Map
 7. One Page CX Strategic Plan
 8. Team culture, values and rules of house
 9. Student case review

Te așteptăm la training dacă te numeri printre:

 • Angajat într-o companie IT sau parte dintr-un StartUp
 • C-Level (CEO, CPO, CMO etc)
 • Fondator afaceri
 • Project Manageri
 • Product Manageri
 • Business/Product Analyst
 • Specialist Sales
 • Marketing Specialist
 • Startup People
 • Persoane ce se implică în creșterea business-ului
 • Director Publicis Moldova

Participarea la eveniment este gratuită, doar catering este contra cost în cazul în care alegeți această opțiune. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pentru a rezerva un loc. Evenimentul va avea loc offline, din acest considerent locurile sunt limitate.

Pentru orice întrebări despre eveniment, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email academy@tekwill.md.

“IT Business Factory Moldova” este organizat de Banca Europeană Pentru Reconstrucție și Dezvoltare în parteneriat cu ATIC și suportul financiar al European Union in the Republic of Moldova”.

 

Data: 16, 23 martie

Ore: 14

Sâmbătă: 10:00-18:00

Offline

Limba: Rusă

Costul programului: Gratuit (sponsorizat de BERD)

Prânz: 30 euro (2prânzuri & patiserii)

Curs Design Grafic Avansat

Ești unul dintre beneficiarii proiectului “Tekwill în Fiecare Școală” care a absolvit cursul de design grafic Ai la școală și acum își dorește să-și continuie studiile într-un mod mai avansat? Pentru tine, am dezvoltat un cursul avansat Design Grafic 2.0

Continue reading

Curs Design Grafic

Ești un elev pasionat de arta digitală, ești creativ și îți dorești să-ți transpui ideile într-un mod vizual? Participă la Cursul de Design Grafic, unde vei învăța începând cu principiile de bază și până la niveluri avansate, cum să realizezi elemente vizuale simple și complexe.

Continue reading

UX Design Fundamentals

На курсе “UX Design Fundamentals” мы не только разберемся с теорией, но и научимся применять знания на практике. Вы узнаете, как выбрать и провести подходящий тип исследования, и создавать интерфейсы, которые будут максимально удобными и интуитивно понятными.

Continue reading

Curs Social Media Marketing la 360 de grade!

Cursul de Social Media Marketing este conceput pentru a-ți oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea și promova conținut calitativ și eficient pe platformele de socializare. Indiferent dacă ești antreprenor, marketer sau pur și simplu interesat să-ți dezvolți abilitățile în social media, acest curs îți va oferi instrumentele esențiale pentru a-ți atinge obiectivele.

Continue reading

Bazele programării moderne cu .NET și C#

.NET este un framework de programare dezvoltat de Microsoft și este utilizat pe scară largă pentru crearea de aplicații robuste și scalabile web, desktop și mobile.

Acest curs este unul de 70 de ore, pentru începători, predat de un mentor profesionist.

Continue reading

Графический Дизайн

С помощью данного курса по графическому дизайну, Вы изучите все необходимые навыки, чтобы стать опытным графическим дизайнером. Мы предоставляем Вам инструменты, чтобы Вы могли воплотить свои идеи в жизнь и создавать уникальные проекты. 

Курс разделен на две части: Adobe Photoshop и Adobe Illustrator, которые являются основными инструментами для работы в сфере графического дизайна.

На протяжении 13 недель курса Вы будете изучать теорию дизайна, принципы и элементы дизайна, а также получите практические навыки работы с графическими инструментами. 

Вы научитесь :

 • Создание новых документов.
 • Работа с растровыми инструментами.
 • Обработка изображений.
 • Работа с текстом.
 • Исправление дефектов изображений.
 • Создание листовок и баннеров для социальных сетей.
 • Разработка графических элементов.
 • Получение навыков в работе с графическими программами.
 • Улучшение профессиональных навыков в графическом дизайне.
 • Расширение возможностей для создания уникальных проектов.

Наш курс подходит для всех желающих изучить графический дизайн, независимо от опыта и уровня знаний.

Наставник имеет опыт работы в этой области многие годы и опыт наставничества и обучения людей, которые уже начали карьеру в этой области.

 Если Вы хотите начать свою карьеру в области дизайна или просто узнать больше о творческом процессе, то этот курс для Вас. Присоединяйтесь к нам и откройте для себя мир графического дизайна!

 • Senior Automation Engineer at Crunchyroll with 4+ years of experience in Quality Engineering.
 • Master’s degree in Physics and Engineering from USM 
 • Have a strong command of four programming languages: Java, Kotlin, JS, and Typescript
 • Passionate about Automation Engineering and dedicated to delivering efficient and high-performing projects.

Старт: 18 апреля

Часы обучения: 30

Уровень:начинающий

Цена: 5600 MDL

Понедельник, четверг: 18:15 – 19:45

Формат: Онлайн, Zoom

Язык обучения: русский

Начните карьеру в сфере графического дизайна!

Aici poți găsi Nota informativă de plată, Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate.

IT Project Management

Îmbunătățește-ți perspectivele de carieră prin dobândirea unor noi cunoștințe despre cele mai bune tehnici și instrumente utilizate în Project Management.

Acum la cursul de Project Management Waterfall ai ocazia să obții o bază solidă în managementul de proiecte IT și experiență în utilizarea practicilor potrivite. Pe parcursul instruirii vom explica aspectele teoretice, iar ulterior sub formă de proiecte individuale și de grup vom aplica în practică cele învățate.

Continue reading

Efficient API Testing with Postman

Testarea API este una cost-efectivă care oferă feedback neîntârziat despre calitatea interfeței logice a unei aplicației într-un timp restrâns. Cunoașterea instrumentului Postman facilitează considerabil testarea serviciilor API și permite crearea unor structuri false cu ajutorul cărora se poate realiza testarea de integrare. Abilitățile lucrului cu Postman au tendința de a deveni un must-have la interviurile de angajare pentru pozițiile tehnice.

Continue reading

QA Internship presentation

Internship-ul este prima experiență profesională din carieră, care în majoritatea cazurilor asigură și o angajare. În domeniul IT, majoritatea profesioniștilor au trecut printr-un internship după băncile facultății sau un curs. Unii specialiști chiar recomandă internship-urile înainte de un job, pentru că te pregătește pentru mai multe situații în carieră.

Continue reading