Bazele programării moderne cu .NET și C#

.NET este un framework de programare dezvoltat de Microsoft și este utilizat pe scară largă pentru crearea de aplicații robuste și scalabile web, desktop și mobile.

Acest curs este unul de 70 de ore, pentru începători, predat de un mentor profesionist.

Continue reading

Графический Дизайн

С помощью данного курса по графическому дизайну, Вы изучите все необходимые навыки, чтобы стать опытным графическим дизайнером. Мы предоставляем Вам инструменты, чтобы Вы могли воплотить свои идеи в жизнь и создавать уникальные проекты. 

Курс разделен на две части: Adobe Photoshop и Adobe Illustrator, которые являются основными инструментами для работы в сфере графического дизайна.

На протяжении 13 недель курса Вы будете изучать теорию дизайна, принципы и элементы дизайна, а также получите практические навыки работы с графическими инструментами. 

Вы научитесь :

 • Создание новых документов.
 • Работа с растровыми инструментами.
 • Обработка изображений.
 • Работа с текстом.
 • Исправление дефектов изображений.
 • Создание листовок и баннеров для социальных сетей.
 • Разработка графических элементов.
 • Получение навыков в работе с графическими программами.
 • Улучшение профессиональных навыков в графическом дизайне.
 • Расширение возможностей для создания уникальных проектов.

Наш курс подходит для всех желающих изучить графический дизайн, независимо от опыта и уровня знаний.

Наставник имеет опыт работы в этой области многие годы и опыт наставничества и обучения людей, которые уже начали карьеру в этой области.

 Если Вы хотите начать свою карьеру в области дизайна или просто узнать больше о творческом процессе, то этот курс для Вас. Присоединяйтесь к нам и откройте для себя мир графического дизайна!

 • Senior Automation Engineer at Crunchyroll with 4+ years of experience in Quality Engineering.
 • Master’s degree in Physics and Engineering from USM 
 • Have a strong command of four programming languages: Java, Kotlin, JS, and Typescript
 • Passionate about Automation Engineering and dedicated to delivering efficient and high-performing projects.

Старт: 18 апреля

Часы обучения: 30

Уровень:начинающий

Цена: 5600 MDL

Понедельник, четверг: 18:15 – 19:45

Формат: Онлайн, Zoom

Язык обучения: русский

Начните карьеру в сфере графического дизайна!

Aici poți găsi Nota informativă de plată, Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate.

IT Project Management

Îmbunătățește-ți perspectivele de carieră prin dobândirea unor noi cunoștințe despre cele mai bune tehnici și instrumente utilizate în Project Management.

Acum la cursul de Project Management Waterfall ai ocazia să obții o bază solidă în managementul de proiecte IT și experiență în utilizarea practicilor potrivite. Pe parcursul instruirii vom explica aspectele teoretice, iar ulterior sub formă de proiecte individuale și de grup vom aplica în practică cele învățate.

Continue reading

Efficient API Testing with Postman

Testarea API este una cost-efectivă care oferă feedback neîntârziat despre calitatea interfeței logice a unei aplicației într-un timp restrâns. Cunoașterea instrumentului Postman facilitează considerabil testarea serviciilor API și permite crearea unor structuri false cu ajutorul cărora se poate realiza testarea de integrare. Abilitățile lucrului cu Postman au tendința de a deveni un must-have la interviurile de angajare pentru pozițiile tehnice.

Continue reading

QA Internship presentation

Internship-ul este prima experiență profesională din carieră, care în majoritatea cazurilor asigură și o angajare. În domeniul IT, majoritatea profesioniștilor au trecut printr-un internship după băncile facultății sau un curs. Unii specialiști chiar recomandă internship-urile înainte de un job, pentru că te pregătește pentru mai multe situații în carieră.

Continue reading

Soft Skills Masterclass

Domeniul IT se consideră a fi unul tehnic, dar vei fi mirat să afli că abilitățile soft sunt la fel de importante ca și cele tehnice la un interviu de angajare.

Continue reading

The true value of a QA Engineer in the agile technology world

Valoare imensă adusă de tehnologiile informaționale a condus la o varietate largă de profesii și specializări în nișa respectivă. Un loc separat în clasificatorul profesiilor îl reprezintă profesia de inginer în asigurarea calității software. 

Sesiunea în cauză are scopul de a prezenta esența profesiei de QA engineer, prin prisma avantajelor și dezavantajelor pe care le posedă. Cei prezenți vor afla detalii despre această specializare în contextul dezvoltării proiectelor software cât și a oportunităților existente pe piață. 

Subiecte abordate:

 • The reason of quality
 • The lack of quality
 • The QA fit into SDLC (Software Development Life Cycle)
 • The QA principles
 • Who is the QA Engineer?
 • Why to choose the testing field?
 • Software without QA Engineers
 • QA Engineer opportunities in Moldova
 • Resource Gift from Author

De ce să vii la atelier?

 1. Identifici și apreciezi rolul calități în domeniul tehnologiilor informaționale
 2. Faci cunoștință cu procesele de dezvoltare software și stabilești locul unui QA engineer în cadrul acestuia
 3. Faci cunoștință cu principiile activității de asigurare a calității
 4. Deții informații cu privire la calitățile importante pe care trebuie să le posede un QA engineer
 5. Ai șansa de a te regăsi în rolul unui QA engineer și de a începe cale spre această profesie imediat după sesiune, prin utilizarea pachetului de resurse distribuit cu ajutorul unui QR code pe ultimul slide.

Andrei Secu, QA Automation Manager, Code Factory Group part of Software Mind va fi speakerul sesiunii. Acesta va împărtăși cu experiența sa și va oferi ghidare în carieră și sfaturi pentru cei aflați la început de drum.

Participarea la eveniment este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pentru a rezerva un loc. Evenimentul va avea loc offline, din acest considerent locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări despre eveniment, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email: academy@tekwill.md

Data: 23 iunie

Ora: 16:00 – 17:00

Nivel: Fără experiență 

Preț: Gratuit

Limba: Română

Locație: Tekwill, Str. Studenților 9/11 (sala Imaginarium)

Descoperă domeniul IT!

Aici poți consulta Politica de Confidențialitate Tekwill Academy și Termenii și Condițiile. 

UX Design Fundamentals

Lansăm un curs de 50 de ore unde vei învăța ciclul de proiectare a unui produs digital, de la cercetarea UX până la prezentarea proiectelor. La fel, vei analiza cazuri de succes ale companiilor și vei explora metodologia de Design Thinking.

Continue reading

Git Masterclass

Pe data de 18 iunie se va desfășura un atelier destinat tuturor celor care doresc să învețe mai mult despre sistemul de versionare a codului – Git. Atelierul îmbină teoria și practica și este cu intrare liberă. Scopul final al evenimentului fiind familiarizarea participanților cu unul dintre primele tehnologii ce trebuie cunoscute pentru o carieră în IT.

Unul dintre procesele care stau la baza creării unui produs software se numește versionarea codului și prevede stabilirea unui istoric al modificărilor efectuate în cadrul codului sursă, prin oferirea unui cadru cooperativ de lucru.

Deși versionarea codului poate fi făcută prin diverse abordări, în practica de zi cu zi, precum și la sesiunile de interviu se solicită cunoașterea instrumentului Git și a cel puțin unei platforme de stocare a codului precum este GitHub, Bitbucket, Azure etc.

 • Ce probleme rezolvă Git și de ce este necesar
 • Platforme de stocare a codului
 • Cele mai des utilizate comenzi Git
 • Exemple și demonstrații 
 • Rezolvarea conflictelor în Git
 • Cele mai bune practici de lucru
 • Partea practica

Pentru a economisi din timpul atelierului vă rugăm să realizați următoarele activități înainte de atelier: 

Mentorii acestui atelier

Participarea la eveniment este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pentru a rezerva un loc. Evenimentul va avea loc offline, din acest considerent locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări despre eveniment, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email: academy@tekwill.md

Locurile la acest atelier au fost completate, vom organiza o ediție în luna iulie/august

Data: 18 iunie

Ora: 11:00 – 14:00

Nivel: Fără experiență 

Preț: Gratuit

Limba: Română

Locație: Tekwill, Str. Studenților 9/11

Dezvoltă noi competențe!

Aici poți consulta Politica de Confidențialitate Tekwill Academy și Termenii și Condițiile. 

Soft Skills Masterclass

Domeniul IT se consideră a fi unul tehnic, dar vei fi mirat să afli că abilitățile soft sunt la fel de importante ca și cele tehnice la un interviu de angajare.

Expresia “soft skills” include o varietate de trăsături de personalitate, inteligența emoțională, abilități de comunicare și relaționare. Acestea mai sunt cunoscute și sub denumirea de “core skills”, adică de bază.

Candidații ce au competențele tehnice necesare pentru o anumită poziție, deseori pot primi refuz. Cel mai frecvent motiv fiind lipsa unor soft skills bine dezvoltate. 

Din acest considerent, Tekwill Academy sare în ajutorul celor aflați la început de drum și organizează un atelier gratuit pe următoarele subiecte:

 • Comunicare –  ascultare activă, onestitate, transparență.
 • Colaborare – schimbul de idei, îmbunătățirea muncii celorlalți, ajutorarea colegilor.
 • Responsabilitate – asumarea responsabilității pentru greșeli, conștientizarea impactului personal asupra celorlalți.
 • Managementul timpului – responsabilitatea pentru sarcinile personale, conștientizarea dependențelor dintre sarcini, prioritizarea și termenele limită.

La atelier se vor desfășura exerciții practice în echipe, astfel pentru ca informația predată să fie aplicată direct în situații reale.

Corina Damaschin și Olesea Pihtari vor fi trainerele acestei activități. Corina este managerul de proiect al Tekwill Academy, iar Olesea este HR Manager la Allied Testing, una dintre cele mai mari companii de testing din Moldova.

Participarea la eveniment este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pentru a rezerva un loc. Evenimentul va avea loc offline, din acest considerent locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări despre eveniment, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email: academy@tekwill.md

Data: 4 iunie

Ora: 11:00 – 15:00

Nivel: Fără experiență 

Preț: Gratuit

Limba: Română

Locație: Tekwill, Str. Studenților 9/11

Dezvoltă noi competențe!

Aici poți consulta Politica de Confidențialitate Tekwill Academy și Termenii și Condițiile.