Programul de angajare Gilat Satellite Networks

Compania Gilat Satellite Networks LLC în parteneriat cu Tekwill Academy lansează programul de angajare Gilat Satellite Networks pentru cei care au cunoștințe în domeniul rețelisticii.

Programul se va desfășura timp de 6 săptămâni în incinta oficiului Gilat din Chișinău unde specialiști locali și din Israel vor susține o serie de activități de mentorat și training pentru 10 participanți. În urma acestui program aceștia vor avea toate competențele necesare unui loc de muncă în acest domeniu și vor fi primi o ofertă de angajare din partea companiei.

Beneficiile de a participa la acest program:

 • Angajare la final și experiență unică de învățare
 • Training și mentorat cu specialiști locali și din Israel
 • Obținerea de noi cunoștințe de Network Support și Quality Assurance
 • Lucru în laborator cu simularea situațiilor reale
 • Schimb intercultural și extinderea rețelei de networking
 • Oportunitate de a antrena abilitățile de comunicare în engleză
 • Masa asigurată pe timpul programului
 • Certificat de completare ale acestui program și ale competențelor obținute

Compania ce va ține training-urile

Gilat Satellite Networks este un important furnizor global de comunicații de bandă largă prin satelit. De peste 30 ani proiectează și fabrică echipamente de ultimă oră, livrând soluții inovative și servicii partenerilor acestora. Produsele Gilat sunt utilizate în peste 90 de țări și răspund nevoilor de conectivitate în zbor, maritim, mobilitate terestră, domeniul apărării și siguranță publică etc. Compania Gilat fiind responsabilă de 80% din instalațiile de satelit. Are operațiuni în peste 20 de țări, iar în Republica Moldova își are sediul de Research and Development cu oficiul în incinta Sky Tower.

 • Team building-uri regulate și traininguri profesionale
 • Majorări de salarii corelate cu performanța și realizările angajatului
 • Bonusuri financiare pentru evenimentele importante din viața angajaților
 • Acces la platforme de cursuri online pentru perfecționare competențelor
 • Program de referral pentru colegii recomandați
 • Tichete de masă, aprovizionare cu fructe a oficiului și asigurare medicală privată
 • Oficiu modern în incinta Sky Tower în centru

Etapele programului

Candidații se vor înregistra la programul de angajare pe următorul link unde vor încărca CV-ul actualizat. Ulterior, aceștia vor trebui să parcurgă un test teoretic din 30 de întrebări grilă din domeniul rețelisticii pentru a demonstra cunoștințele în acest domeniu. Cei care au îndeplinit aceste două condiții vor fi contactați de trainerul programului pentru un interviu, iar în urma acestuia se vor alege viitorii participanți al programului. Timp de 4 săptămâni vor avea parte de un training cu un specialist local, unde vor face cunoștință cu noua ambianță de muncă și cu domeniul de satellite engineering. În cele 2 săptămâni rămase, trainerul programului va fi un profesionist din Israel ce vine să ofere un schimb de experiență și de practici necesare unei cariere în domeniu. Într-un final cei 10 participanți vor primi o ofertă de muncă în compania Gilat.

Programul de studii

Candidații la acest program trebuie să dețină cunoștințe de bază în domeniul rețelisticii, la nivelul CCNA (Cisco Certified Network Associate) pentru a putea avansa și învăța  mai multe despre Satellite Engineering.  În urma parcurgerii programului, participanții vor putea să își aleagă un job de Network Support, Quality Assurance sau chiar din alt departament dacă au competențele necesare.

Criterii de selecție:

 • Cunoștințe de bază nivel : CCNA (Cisco Certified Network Associate)
 • Cunoașterea limbii engleze : Conversațional scris și verbal
 • Disponibilitate prezență fizic în birou: 6 ore/ 5 zile pe săptămână

Acest program de angajare este un parteneriat dintre Tekwill Academy și compania Gilat Satellite Networks LLC cu scopul de a instrui specialiști pe plan local și de a oferi teren de dezvoltare tuturor celor aflați la început de drum. Fiecare participant va avea ocazia să cunoască o nouă cultură de afaceri internațională și să adere la familia Gilat la finalizarea programului.

Participanți: 10

Deadline: 11 mai

Durată: 6 săptămâni

Orar: Lu-Vin, 09:00 – 17:00

Nivel: Intermediar

Limba de instruire: Română/Engleză

Play Video

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

500
Absolvenți
Previous
Next
Play Video

Ești gata să devii un profesionist în domeniul comunicațiilor?

Better employment opportunities

Tekwill, în parteneriat cu StrategEast lansează programul “Better Employment Opportunities” pentru a facilita transferul de cunoștințe, experiențe și bune practici între specialiști internaționali și dezvoltatori locali.

Fiecare participant al acestui program va avea parte de o instruire individuală din partea unor mentori înalt calificați din una din cele mai cunoscute companii IT la nivel global – EPAM Systems. Durata acestui program de mentorat este de la 4 la 8 luni și vine să contribuie la dezvoltarea unor noi competențe, să extindă cunoștințele tech și să asigure transferul culturii de afaceri internaționale. Oportunitatea de studiu și angajare fiind destinată pentru 20 de dezvoltatori IT aflați la începutul carierei. 

Avantaje și beneficiile programului:

 • Ușor de a combina cu actualul job sau statut de student (training doar în weekend)
 • Programul se derulează în format online
 • Certificat de completare a acestui program și ale competențelor deținute
 • Ofertă de angajare la finalul programului
 • Dezvoltarea competențelor de limba engleză
 • Extinderea rețelei de network
 • Schimb de experiență și know-how cu specialiști IT

Compania ce va ține training-urile

În urma acestui program de mentorat participanții vor primi o ofertă de muncă în cadrul EPAM sau alte companii IT cu profil similar, EPAM fiind un lider mondial în dezvoltarea produselor IT cu o echipă de 30 de mii de oameni din 25 de țări. Aceasta consultă, proiectează și construiește soluții tehnologice ce optimizează și ajută business-urile din orice colț al lumii să crească. Conform 3 mii de recenzii pe platforma Glassdoor, EPAM este recomandată pentru echilibru dintre muncă și viața personală, condițiile de muncă, salariile competitive, iar 90% dintre angajați ar recomanda compania unui prieten.

Lider în dezvoltarea produselor IT
30 de mii de angajați
Operațiuni în 25 de țări
Previous
Next

Programul de studii

Direcțiile de studii ale programului sunt Front-End, Java, Software Testing, APS.NET și Android. Participanților li se vor aloca câte un mentor din compania EPAM cu care vor avea lecții individuale în format 1 to 1, axate pe schimbul de experiență și coaching, iar între aceste întâlniri participanții vor studia individual materialele furnizate și vor rezolva task-urile primite.

 • SOFTWARE TESTING - 4 months/ 16 hours of training - 260 USD
 • FRONT-END -6 months/ 24hours of training - 366 USDD
 • JAVA - 8 months/ 32 hours of training - 466 USD
 • ASPT.NET - 8 months/ 32 hours of training - 466 USD
 • ANDROID - 8 months/ 32 hours of training - 466 USD

Etapele programului

Candidații se vor înregistra la programul de angajare pe următorul link unde vor încărca CV-ul actualizat. Ulterior, aceștia vor avea un interviu cu specialiști de recrutare pentru a identifica cea mai potrivită direcție studiu, în baza abilităților și cunoștințelor deținute. Candidații acceptați, vor  avea parte de un program de mentorat individual de la 4 la 8 luni ce îi va pregăti pentru toate provocările și cerințele de a lucra într-o companie internațională. Într-un final, cei 20 de candidați selectați la program vor primi o ofertă de muncă.

Criterii de selecție:

 • Cunoștințe de bază IT (programare, testare)
 • Cunoașterea limbii engleze : Conversational scris și verbal (B1) – Test verificare competențe limbă Engleză
 • Disponibilitate prezență online: 4-6 ore pe saptamana, în zile de weekend
 • Vârsta 18 – 30 ani, cu cel mult 2 ani experiență de lucru în domeniu

Oportunitatea vizează absolvenții programelor educaționale în cadrul centrului Tekwill, Tekwill Academy și ale altor programe educaționale implementate de către ATIC, inclusiv și studenții din anii terminali ale facultăților IT.

Programul „Oportunități mai bune de angajare” este realizat în cadrul proiectului de TEKWILL în parteneriat cu StrategEast, implementat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, cu sprijinul partenerilor de dezvoltare USAID și Suedia.

Participanți: 20

Deadline: 13 mai

Ore: 16-32

 Orar: Zile de weekend

Nivel: Intermediar

Locație: Online

Limba de instruire: Engleză

Play Video

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

500
Absolvenți
Previous
Next

Ești gata să oferi un imbold carierei tale?

Python Fundamentals Express Course

Python Express este un curs elaborat de către Tekwill Academy pentru toți doritorii care nu au cunoștințe în programare și doresc să testeze profesia de programator.

Cursul este unul intensiv cu o durată totală de 20 de ore, împărțită în sesiuni a câte 2 ore timp de 10 zile. La finalul acestuia, studenții vor fi capabili de a dezvolta un program simplu utilizând limbajul de programare Python.

Continue reading

Java Fundamentals Express

Cursul Java Fundamentals Express este unul intensiv cu o durată totală de 20 de ore, împărțită în sesiuni a câte 2 ore timp de 10 zile. La finalul acestuia, studenții vor fi capabili de a dezvolta o aplicație simplă utilizând acest limbaj. Tot acest parcurs fiind facilitat de către mentorul cursului care va asigura un transfer maxim de cunoștințe și experiență în perioada menționată.

Continue reading

Algoritmii și Structuri de Date

Calitatea codului scris este un indicator important ce face diferența dintre doi programatori. Cei care sunt familiarizați și dețin cunoștințe despre algoritmi și structuri de date vor scrie un cod mai bun și vor avea un avantaj în timpul angajării, iar aplicarea acestor cunoștințe va spori în continuu eficiența de lucru.

Cursul Algoritmi și Structuri de Date are o durată de 32 de ore și este conceput pentru cei care întâmpină dificultăți în înțelegerea structurii datelor și doresc să acumuleze o bază solidă pentru a putea ulterior începe o carieră în IT.

Continue reading

Java Fundamentals

Java Fundamentals este un curs extensiv de 90 de ore de instruire ghidată de mentor, destinat tuturor celor care au cunoștințe minime în programare (preferabil) și doresc să avanseze în a cunoaște limbajul Java. Participanților cursului li se vor oferi materiale de instruire, acces la contul Oracle și un voucher pentru a putea certifica cunoștințele obținute, la nivel internațional, astfel, aceștia vor fi cu un pas mai aproape de o carieră în IT.

Continue reading

Data Science Basics

Data science este studiul datelor ce implică dezvoltarea metodelor de înregistrare, stocare și analiză a datelor pentru a extrage în mod eficient informații utile. Analiza de date poate fi un domeniu distinct față de programare, dar împreună cu matematica, sunt o forță puternică care poate filtra, sorta și analiza zeci de mii de înregistrări într-un timp de ordinul secundelor.

Continue reading

Cyber Security & Networks

Прогресс информационных технологий является экспоненциальным, решая множество проблем человечества, но с расширением ИТ возникают другие проблемы. Теперь более чем когда-либо компании работают с большим объемом данных клиентов: домашний адрес, данные банковской карты, номер телефона и другую личную информацию. Эти данные, если они не защищены должным образом находятся в непосредственной опасности.

Continue reading

Python Fundamentals Express

Python Express este un curs elaborat de către Tekwill Academy pentru toți doritorii care nu au cunoștințe în programare și doresc să testeze profesia de programator.

Cursul este unul intensiv cu o durată totală de 20 de ore, împărțită în sesiuni a câte 2 ore timp de 10 zile. La finalul acestuia, studenții vor fi capabili de a dezvolta un program simplu utilizând limbajul de programare Python.

Continue reading

Support Specialist Course

Poziția de support specialist este o metodă bună de a începe să lucrezi într-o companie IT. Specialiștii de suport oferă asistență tehnică companiilor prin gestionarea, întreținerea și rezolvarea problemelor sistemelor IT. Este o poziție dinamică, cu posibilitatea de a lucra la distanță și cu salarii medii între 8000 și 12000 mii de lei.

Continue reading