Despre Curs

Poziția de support specialist este o metodă bună de a începe să lucrezi într-o companie IT. Specialiștii de suport oferă asistență tehnică companiilor prin gestionarea, întreținerea și rezolvarea problemelor sistemelor IT. Este o poziție dinamică, cu posibilitatea de a lucra la distanță și cu salarii medii între 8000 și 12000 mii de lei.

Programul cursului este elaborat pe baza exemplelor și provocărilor din viața de zi cu zi al unui specialist suport. Cursul conține sfaturi practice și aplicabile pentru a pregăti participanții direct pentru locul de muncă. Durata acestuia fiind de 50 de ore pe o perioadă de 2 luni. Acest tip de curs fiind unul unic și nou pentru Republica Moldova.

Participanții cursului:

  • vor fi pregătiți pentru un rol entry level în orice companie IT
  • vor învăța cele mai bune practici de rezolvare a problemelor IT
  • vor înțelege cum funcționează PC dintr-o perspectivă hardware și software
  • vor acumula cunoștințe despre rețea, securitate și troubleshooting
  • vor îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile lor ca support specialist cu ajutorul celor mai bune practici

Certificare

La finalul cursului vei primi un certificat de absolvire și o anexă unde vor fi scrise toate subiectele învățate la curs. Astfel, odată atașată în CV, angajatorul va avea mai multe informații despre nivelul dvs de pregătire și competențele pe care le dețineți.

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

Ore: 50

Nivel: Începător

Preț: 4000 MDL

Lu, Mi, Vi, 18:30 – 20:30

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română

Play Video
500
Absolvenți

Începe o carieră în IT împreună cu Tekwill Academy