Despre Curs

Bazele de date relaționale și analitice cu interfața SQL (Structured Query Language) sunt cele mai populare la nivel internațional, circa 41% dintre dezvoltatorii de software din întreaga lume au lucrat măcar odată cu Servere SQL. În Republica Moldova sunt mai multe locuri de muncă ce cer cunoașterea SQL decât oricare limbaj de programare. SQL fiind în prezent, unul din cele mai puternice limbaje structurate pentru interogarea bazelor de date relaţionale.

SQL Fundamentals este un curs de 60 de ore desfășurat timp de 3 luni, în format de prelegeri online. Acesta este conceput pentru toți începătorii care doresc să acumuleze cunoștințe fundamentale despre bazele de date și acțiunile aferente de lucru cu acestea.

La finalul cursului participanții vor putea:

  • da dovadă de o înțelegere fluentă și solidă a limbajului SQL;
  • proiecta și întreține componete de colectare, integrare, stocare și prelucrare a datelor;
  • modela datele și utiliza limbajul pentru a crea tabele și a le manipula într-o bază de date;
  • asigura ca toți ceilalți din organizație pot accesa datele în siguranță și eficient.

Certificare

Participanții vor avea acces la contul Oracle pentru a se pregăti pentru certificarea – Oracle Database SQL Certified Associate, prețul căreia este inclus în curs. Certificarea Oracle, recunoscută la nivel internațional, confirmă cunoștințele asimilate și competențele dezvoltate și constituie un avantaj important în procesul de angajare și afirmare profesională

Ore: 60

Nivel: Începător

Preț: 10.800 MDL

 Lu, Mie, Vin, 18:30 – 20:30

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română/Engleză

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

500
Absolvenți
Previous
Next

Cursuri pentru studii mai ample

Ești gata să înveți bazele limbajului SQL la Tekwill Academy?