Despre Curs

Python este cel mai utilizat limbaj de programare la nivel global care cunoaște și cea mai mare creștere de la an la an. Este un limbaj simplu și ușor de învățat față de semenii săi, datorită faptului că nu conține sintaxe complicate. Mulți specialiști susțin că dificultatea însușirii acestuia este asemeni dificultății de a învăța limba engleză.

Python Express este un curs elaborat de către Tekwill Academy pentru toți doritorii care nu au cunoștințe în programare și doresc să testeze profesia de programator.

Cursul este unul intensiv cu o durată totală de 20 de ore, împărțită în sesiuni a câte 2 ore timp de 10 zile. La finalul acestuia, studenții vor fi capabili de a dezvolta un program simplu utilizând limbajul de programare Python.

Tot acest parcurs va fi facilitat de către mentorul cursului care va asigura un transfer maxim de cunoștințe și experiență în perioada menționată. La final, mentorul va asigura participanții cu un ghid pentru studierea ulterioară a limbajului, utilizând cunoștințele deja acumulate.

Participanții cursului vor învăța:

  • cum să lucrezi cu Python environment
  • ce este o variabilă și tipurile de date a acesteia
  • logica cuvintelor cheie if, elif & else și posibilitățile ciclurilor for & while
  • prezentarea de funcționalități a structurilor de date, dicționarelor, seturilor și funcțiilor

La finalul cursului vei primi un certificat de absolvire și o anexă unde vor fi scrise toate subiectele învățate la curs. Astfel, odată atașată în CV, angajatorul va avea mai multe informații despre nivelul dvs de pregătire și competențele pe care le dețineți.

  • Programmer at ISD Moldova: 8+ ani experiență
  • Tehnologii cunoscute: Rabbit.mq, Redis, UWSGI-tasks, Git, Git-flow, Amazon-AWS, Socket.IO, WebRTC
  • Familiar cu limbaje de programare & frameworksJava(Spring, Hibernate/JPA, Android), Python (Scrapy, Django, UWSGI, ASGI), JS (Node, Angular, React)

Ore: 20

Nivel: Începător

Preț: 200 RON

19 aprilie – 30 aprilie

Luni – Vineri, 18:30 – 20:30

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română / Engleză

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

500
Absolvenți
Previous
Next

Ești gata să înveți fundamentele Python cu echipa Tekwill Academy?