Despre Curs

Python este cel mai utilizat limbaj de programare la nivel global care cunoaște și cea mai mare creștere de la an la an. Este un limbaj simplu și ușor de învățat față de semenii săi, datorită faptului că nu conține sintaxe complicate. Mulți specialiști susțin că dificultatea însușirii acestuia este asemeni dificultății de a învăța limba engleză.

Pe parcursul a 25 de sesiuni cu o durată totală de 50 de ore, participanții vor învăța elemente de bază ale limbajului Python și vor dobândi cunoștințe esențiale în domeniul programării. Cursul este destinat tuturor doritorilor care nu au experiență în programare și doresc să înceapă o carieră în IT.

Sesiunile vor fi atât teoretice cât și practice pentru a ajuta participanții să acumuleze o bază solidă de cunoștințe. La finele cursului, aceștia vor realiza două aplicații simple pentru a se asigura că cele predate au fost însușite. Ulterior, mentorul va oferi un roadmap absolvenților pentru studierea ulterioară a limbajului utilizând cunoștințele deja acumulate la curs.

Participanții cursului vor învăța:

  • bazele programării orientate pe obiecte
  • cum să lucreze cu mediul Python 
  • ce este o variabilă și tipurile de date a acesteia
  • logica cuvintelor cheie if, elif & else și posibilitățile ciclurilor for & while
  • funcționalități a structurilor de date, dicționarelor, seturilor și funcțiilor
  • moștenirea, încapsularea și polimorfismul

Certificare

La finalul cursului vei primi un certificat de absolvire și o anexă unde vor fi scrise toate subiectele învățate la curs. Astfel, odată atașată în CV, angajatorul va avea mai multe informații despre nivelul dvs de pregătire și competențele pe care le dețineți.

Ore: 50

Nivel: Începător

Preț: 3000 MDL 

 Lu, Mie, Vin, 18:30 – 20:30

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română/Engleză

Play Video

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

500
Absolvenți
Previous
Next

Cursuri pentru studii mai ample

Ești gata să înveți bazele limbajului Python la Tekwill Academy?