Despre Curs

Îmbunătățește-ți perspectivele de dezvoltare a carierei prin dobândirea de cunoștințe, abilități, tehnici și instrumente suplimentare, pentru a avea mai mult succes în gestionarea sau livrarea de proiecte la Școala de Project Management.

Organizarea acestei școli are ca scop construirea unei baze solide de cunoștințe în managementul de proiecte, dobândirea unor competențe și instrumente care vor ajuta managerii de proiecte să înțeleagă, să reflecte și să aplice cele mai bune practici în implementarea și livrarea proiectelor IT.

Pe parcursul activităților vom explica din punct de vedere practic, aplicabilitatea teoriei, vom lucra asupra proiectelor personale individual și în grup, și vom împărtăși cele mai bune practici internaționale de management timp de aproape 3 luni.

Cursul este destinat începătorilor în project management sau persoanelor cu experiență foarte puțină în acest domeniu. Programul cursului include studierea conceptelor teoretice și aplicarea acestor concepte în practică prin realizarea unui proiect cu toate activitățile aferente. Conceptele teoretice vor cuprinde activitățile și procesele principale ale unui proiect IT.

Principalul atu al acestui curs este faptul că va fi predat în baza PMBOK6 îmbinat cu elemente de Agile, ținând cont de transformările în management la nivel global, dar și de schimbările în examenul de certificare PMP de la Project Management Institute.

Cursul este destinat celor care:

  • intenționează să îmbrățișeze o carieră în managementul de proiecte IT
  • doresc să crească profesional
  • vor să-și sporească abilitățile de management de proiecte
  • doresc să învețe o abordare formalizată și standardizată în managementul proiectelor
  • vor să înțeleagă cum să gestioneze echipe IT și cum funcționează acestea
  • doresc să dobândească abilități de leadership

Absolvenții vor fi capabili:

  • să aplice cunoștințele, abilitățile, instrumentele și cele mai bune practici și tehnici necesare pentru obținerea unei calificări de management de proiecte;
  • să livreze proiectele unei organizații, astfel, încât vor aduce la creșterea satisfacției și reputației organizației, economisirea costurilor, utilizarea eficientă a resurselor și un impact pozitiv per general;
  • să îmbunătățească metodele și procesele de management al proiectelor în cadrul propriei organizații, prin aplicarea celor mai bune practici și tehnici însușite la curs.

Certificare

La finalul cursului vei primi un certificat de absolvire și o anexă unde vor fi scrise toate subiectele învățate la curs. Astfel, odată atașată în CV, angajatorul va avea mai multe informații despre nivelul dvs de pregătire și competențele pe care le dețineți.

Ore: 44

Nivel: Începător

Preț: 7.200 MDL

 Sâmbătă, 10:00 – 14:00

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română

Play Video

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

500
Absolvenți
Previous
Next

Cursuri pentru studii mai ample

Construiește o carieră în Project Management