Tekwill, în parteneriat cu StrategEast lansează programul “Epam UpSkill” pentru a facilita transferul de cunoștințe, experiențe și bune practici între specialiști internaționali și dezvoltatori locali, precum si pentru a diversifica si imbunati oferta de munca pe plan local.

Fiecare participant al acestui program va avea parte de o instruire individuală din partea unor mentori înalt calificați din una din cele mai cunoscute companii IT la nivel global – EPAM Systems. Durata acestui program de mentorat este de la 4 la 8 luni și vine să contribuie la dezvoltarea unor noi competențe, să extindă cunoștințele tech și să asigure transferul culturii de afaceri internaționale. Oportunitatea de studiu și angajare fiind destinată pentru 20 de dezvoltatori IT aflați la începutul carierei. 

Avantaje și beneficiile programului:

 • Ușor de a combina cu actualul job sau statut de student (training doar în weekend)
 • Programul se derulează în format online
 • Certificat de completare a acestui program și ale competențelor deținute
 • Ofertă de angajare la finalul programului
 • Dezvoltarea competențelor de limba engleză
 • Extinderea rețelei de network
 • Schimb de experiență și know-how cu specialiști IT

Compania ce va ține training-urile

În urma acestui program de mentorat participanții vor primi o ofertă de muncă în cadrul EPAM sau alte companii IT cu profil similar, EPAM fiind un lider mondial în dezvoltarea produselor IT cu o echipă de 30 de mii de oameni din 25 de țări. Aceasta consultă, proiectează și construiește soluții tehnologice ce optimizează și ajută business-urile din orice colț al lumii să crească. Conform 3 mii de recenzii pe platforma Glassdoor, EPAM este recomandată pentru echilibru dintre muncă și viața personală, condițiile de muncă, salariile competitive, iar 90% dintre angajați ar recomanda compania unui prieten.

Lider în dezvoltarea produselor IT
30 de mii de angajați
Operațiuni în 25 de țări
Previous
Next

Etapele programulului de studii

Faceți un curs introductiv online de IT (este necesară înregistrarea pe portal prin e-mail sau rețea socială). Cursul constă în scurte videoclipuri și teste. După finalizarea cursului, va trebui să completați o cerere pe portal.

În câteva zile, un specialist al companiei vă va contacta și vă va invita la un interviu individual, în funcție de rezultatele căruia veți fi înscris la un curs intensiv.

În prima lună, toți participanții la program învață elementele de bază ale programării, bazelor de date, dezvoltării web și urmează instruire în limba engleză (curs de bază, depășirea barierei lingvistice, engleză pentru un interviu).

După cursul de bază al programării, antrenorii efectuează un interviu suplimentar și îi ajută pe participanti să aleagă o direcție pentru studii ulterioare timp de două luni: Java, QA, Frontend, .NET, Testare automată, Data Science etc.

Criterii de selecție:

 • Cunoștințe de bază IT (programare, testare)
 • Cunoașterea limbii engleze : Conversational scris și verbal (B1) – Test verificare competențe limbă Engleză
 • Disponibilitate prezență online: 4-6 ore pe saptamana, în zile de weekend
 • Vârsta 18 – 30 ani, cu cel mult 2 ani experiență de lucru în domeniu

Programul „Oportunități mai bune de angajare” este realizat în cadrul proiectului de TEKWILL în parteneriat cu StrategEast, implementat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, cu sprijinul partenerilor de dezvoltare USAID și Suedia.

Participanți: 20

Deadline: 15 iulie

Ore: 16-32

 Orar: Zile de weekend

Nivel: Intermediar

Locație: Online

Limba de instruire: Engleză

Play Video

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

500
Absolvenți
Previous
Next

Ești gata să oferi un imbold carierei tale?