Despre Curs

C# este un limbaj de programare dezvoltat de Microsoft ce deține posibilități și caracteristici necesare dezvoltării scalabile și fiabile a aplicațiilor la standardele industriei. C# se regăsește în top 5 cele mai populare limbaje la nivel global și este utilizat preponderent pentru industria de gaming, dezvoltare web și a aplicațiilor desktop pentru Windows și nu numai.

C# Fundamentals este un curs de 96 de ore desfășurat timp de 4 luni, în format de prelegeri online și este conceput pentru toți începătorii care doresc să învețe bazele acestui limbaj de programare și să consolideze un mod de gândire caracteristic unui programator.

La absolvirea cursului studenții vor avea o imagine clară asupra modului de funcționare a limbajului și particularitățile acestuia. Cunoștințele și deprinderile formate la acest curs vor fi de ajutor participanților în asimilarea și altor limbaje de programare pe viitor, cum ar fi Java sau C++, acestea având sintaxe similare.

Cursul este destinat:

  • liceeni și studenți ce au nevoie de o inițiere în domeniul software development;
  • cei ce doresc să înceapă a programa în limbajul C#;
  • cei ce doresc să facă primul pas în reprofilarea din alt domeniu de activitate.

Certificare

La finalul cursului vei primi un certificat de absolvire și o anexă unde vor fi scrise toate subiectele învățate la curs. Astfel, odată atașată în CV, angajatorul va avea mai multe informații despre nivelul dvs de pregătire și competențele pe care le dețineți.

Potențialul limbajului C#

Limbajul C# în combinație cu alte tehnologii este o unealtă puternică pentru dezvoltatorii de software și nu numai. Spre exemplu, C# utilizat cu .NET și alte tehnologii oferă o gamă largă de posibilități, cum ar fi:.

  • Full Stack Web Development cu ASP.net;
  • Dezvoltare aplicații native mobile iOS și Android cu Xamarin;
  • Aplicații desktop cu WPF și UWP;
  • Game Development cu Unity, Cryengine etc;
  • AI și Machine Learning cu Azure services;
  • Internet of Things cu UWP;
  • Machine Learning cu ajutorul ML.NET.

Durata: 4 luni

Ore: 96

Nivel: Începător

Preț: 8.900 MDL

 Lu, Mie, Vin, 18:30 – 20:30

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română/Engleză

Play Video

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

500
Absolvenți
Previous
Next

Cursuri pentru studii mai ample

Ești gata să înveți bazele limbajului C# la Tekwill Academy?