Job Opportunities

Tekwill are mereu nevoie de oameni talentați și harnici pentru a se alătura echipei sale. „Munca este brățară de aur” – spune o vorbă veche din străbuni, pentru că acordă recompense bănești, dar și o împlinire sufletească.

Lucrul la Tekwill îți va permite să închegi relații profesionale valoroase! 

Plus te vei afla într-o atmosferă plăcută și prietenoasă.

Aici te pomenești într-un mediu vibrant și inovator care îți va permite să te conectezi la comunitățile tehnologice locale și internaționale și este locul exact unde se împletesc relațiile colegiale durabile. 

Tekwill îți pune la dispoziție un spațiu minunat ce reprezintă o zonă de oportunități nelimitate și de realizare a celor mai îndrăznețe aspirații.

Open Vacancies

Tekwill is seeking: Health Tech Expert

The position has been filled.   Background:  About ATIC THE MOLDOVAN ASSOCIATION OF ICT COMPANIES (“ATIC”) is the business Organizationuniting 80 companies. Umbrella Organization gathering over 7000 employees.Being established in

Read More »

Local STEM Manager (Tekwill Balti)

CLOSED VACANCY Background: Tekwill brings prestige and influences the tech sector, the host university (UTM), and to Moldova by directly contributing to the entrepreneurship ecosystem. In addition, Tekwill aims to

Read More »